Aan het laden...
24/7 ontstoppingsdienst en spoedinterventies

Loodgieter Aarschot

Heat Solutions Aarschot

Lekkage, verstopping of defect? Wij helpen je direct!

Loodgietersbedrijf met meer dan 30 jaar ervaring
Ook 24/7 spoedinterventies mogelijk
Van lekkages en verstopping tot defecten aan cv-ketels
We kunnen steeds snel ter plaatste zijn
Loodgieter in Aarschot voor alle sanitair- en verwarmingsproblemen zoals lekkages, verstoppingen, onderhoud, herstellingen en installaties

Professionele loodgieter in Aarschot: Betrouwbaar en deskundig

Als het gaat om loodgieterswerk, is het essentieel om een betrouwbare en deskundige professional te vinden. Of het nu gaat om een lekkende kraan, verstopte afvoer of een volledige installatie, een bekwame loodgieter is de sleutel tot een soepel verlopende en efficiënte oplossing.

Voor alle sanitaire- en verwarmingsproblemen in Aarschot

Als je op zoek bent naar een deskundige loodgieter in Aarschot, ben je bij loodgietersbedrijf Heat Solutions aan het juiste adres. Met meer dan 30 jaar aan ervaring lossen wij al jouw sanitaire- en verwarmingsproblemen snel en efficiënt op. Wij leggen de nadruk op nauwkeurigheid en bieden een uitstekende service waarop je altijd kunt rekenen. Voor eventuele vragen over onze loodgietersdiensten in Aarschot, kun je contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We staan klaar om je met plezier verder te helpen!

24 op 7 beschikbaar voor spoedinterventies in Aarschot

Als ervaren loodgieter in Aarschot staan wij paraat voor dringende interventies. Of het nu gaat om het detecteren van ingewikkelde lekkages of het verhelpen van waterdrukproblemen, als vakkundige loodgieter beschikken wij over de vereiste vaardigheden om elk sanitair en verwarmingsprobleem aan te pakken. Onze expertise garandeert een snelle en doeltreffende oplossing, wat resulteert in een minimale overlast voor jou als klant.

Sanitair problemen zoals een lekkende kraan, kelder leegpompen, verstoppingen in Aarschot

Als deskundige loodgieter in Aarschot beschikken wij over moderne apparatuur en geavanceerde methoden om problemen doeltreffend aan te pakken. Of het nu gaat om het inzetten van camerasystemen voor het opsporen van verstoppingen of het gebruik van geavanceerde lekdetectieapparatuur, als eigentijdse loodgieter maken wij gebruik van baanbrekende technologieën om precieze diagnoses te stellen. Dit resulteert in snellere reparaties en minimaliseert verstoringen voor jou als klant.

Centrale verwarming problemen zoals herstellingen en onderhoud in Aarschot

Of het nu gaat om een radiator die niet opwarmt, een ongewoon geluid in het verwarmingssysteem, of zelfs het volledig uitvallen van de verwarming, als ervaren loodgieter in Aarschot zijn wij in staat om snel en efficiënt alle gebreken en problemen te herkennen en op te lossen. We beschikken over de nodige expertise om diverse verwarmingsproblemen aan te pakken en zorgen voor een doeltreffende oplossing, zodat jouw verwarmingssysteem weer optimaal functioneert.

Niet goed functioneren van radiatoren in Aarschot

Een veelvoorkomend euvel betreft het niet optimaal functioneren van radiatoren. Dit kan resulteren in een ongelijkmatige verwarming van de ruimtes in huis en onaangename omstandigheden tijdens koude dagen. In onze rol als loodgieter in Aarschot nemen wij de verantwoordelijkheid om de oorzaak van dit probleem te achterhalen. Of het nu gaat om de aanwezigheid van luchtbellen in het verwarmingssysteem, verstopte leidingen, of problemen met de thermostaat, wij zijn in staat om een grondige analyse uit te voeren.

Na het identificeren van de specifieke aard van het probleem, gaan wij over tot het uitvoeren van de noodzakelijke reparaties. Dit om ervoor te zorgen dat jouw verwarmingssysteem weer optimaal en efficiënt kan functioneren. Ons doel is om een comfortabele en gelijkmatige verwarming in jouw huis te waarborgen, zodat je ongehinderd kunt genieten van een warme en aangename leefomgeving, zelfs tijdens de koudste dagen.

Problemen met de verwarmingsinstallatie (cv-ketel) in Aarschot

Een veelvoorkomend probleem dat zich voordoet bij verwarmingsinstallaties is het optreden van ongewone geluiden. Deze geluiden kunnen variëren van kloppende geluiden tot borrelen of suizen. Als ervaren loodgieter in Aarschot hebben wij de expertise om deze geluiden te onderzoeken en vast te stellen of ze worden veroorzaakt door luchtbellen, kalkaanslag of andere technische problemen. Door het probleem nauwkeurig te diagnosticeren en aan te pakken, kunnen wij garanderen dat jouw verwarmingssysteem weer stil en efficiënt zal functioneren.

Defecte thermostaat of een kapotte circulatiepomp in Aarschot

In bepaalde situaties kan de verwarming zelfs helemaal stoppen met werken, wat resulteert in een koude woning. Diverse factoren kunnen hiertoe leiden, zoals een falende thermostaat, een defecte circulatiepomp, of problemen met de ketel. Als ervaren loodgieter in Aarschot zijn wij in staat om een grondige inspectie uit te voeren, de oorzaak van het probleem te identificeren en de benodigde reparaties uit te voeren om de verwarming weer operationeel te maken.

Boiler installatie, depannage en onderhoud in Aarschot

Een gebrek aan warm water, abnormale geluiden afkomstig van de boiler, lekkages of andere storingen? Als ervaren installateur in Aarschot zijn wij in staat om snel en doeltreffend de oorzaak van het probleem te achterhalen en de benodigde herstelwerkzaamheden uit te voeren.

Of het nu gaat om een defecte thermostaat, problemen met de verwarmingselementen, opgehoopte sedimenten, luchtbellen, lekkages of kalkaanslag in de boiler, als bekwame loodgieter in Aarschot kunnen wij een grondige inspectie uitvoeren. We identificeren de bron van het probleem en voeren de nodige reparaties uit. Of het nu gaat om het vervangen van onderdelen, het doorspoelen van de boiler, het nauwkeurig afstellen van de thermostaat, grondig reinigen en ontluchten, of het installeren van een nieuwe boiler – wij zorgen ervoor dat je snel weer kunt genieten van een continue toevoer van warm water.

Rioleringswerken zoals reparatie of renovatie riool in Aarschot

In het gebied rond Aarschot ben je bij ons aan het juiste adres als je op zoek bent naar een betrouwbare loodgieter voor professionele rioleringswerken. Als ervaren loodgieter staan wij klaar om elk rioleringsprobleem in Aarschot aan te pakken met snelle en doeltreffende oplossingen.

Of het nu gaat om een verstopte afvoer, een lekkende pijp, traag wegstromend afvalwater, een herkenbare rioolgeur of meer ingewikkelde rioleringsproblemen, wij beschikken over de kennis om het snel en efficiënt te verhelpen. Wij begrijpen dat rioleringsproblemen dringend kunnen zijn, en daarom bieden wij een snelle respons om aan jouw behoeften te voldoen. Of het nu gaat om het ontstoppen van een verstopte afvoer, het repareren van lekkages of het vervangen van beschadigde leidingen, wij staan klaar om de klus te klaren.

Ontkalken van boiler of waterleiding of urinesteen verwijderen in Aarschot

Als professionele loodgieters in Aarschot, zijn we gespecialiseerd in het effectief verwijderen van kalkaanslag in leidingen, toiletten en diverse apparaten. Dit zorgt ervoor dat je waterleiding- en verwarmingssystemen optimaal blijven werken.

Kalkaanslag kan de functionaliteit van je leidingen en apparatuur aanzienlijk verminderen. Vooral in toiletten kan kalkaanslag leiden tot de vorming van stinkende urinesteen. Wij maken gebruik van geavanceerde methoden en veilige producten om kalk te verwijderen, zonder de leidingen te beschadigen. Dit leidt niet alleen tot een betere doorstroming van het water, maar verhoogt ook de efficiëntie van apparaten zoals boilers en warmwatersystemen.

Schoorsteenveger, schoorsteen vegen of tuberen in Aarschot

Als gespecialiseerde loodgieters in Aarschot, leveren wij grondige diensten in schoorsteenvegen, essentieel voor het veilig en effectief functioneren van jouw kachel of verwarmingssysteem.

Een regelmatig onderhouden schoorsteen is cruciaal voor zowel de veiligheid als de efficiëntie van je haard of verwarmingssysteem. Onze deskundigheid strekt zich uit tot het schoonmaken van schoorstenen door het verwijderen van roet, vuil en opgebouwde creosoot, wat essentieel is voor een goede rookafvoer en het verminderen van het risico op schoorsteenbranden.

Het installeren van een flexibele roestvrijstalen buis in de schoorsteen, bekend als tuberen, wordt uitgevoerd wanneer de schoorsteen onveilig is of een slechte trek heeft. Signalen zoals condensatie in de woning kunnen duiden op de noodzaak van deze procedure.

Ontstoppingsdienst: ontstoppen van wc, riool, gootsteen, douche, ... in Aarschot

De leidingen die afkomstig zijn van toiletten, wastafels en douches kunnen eenvoudig verstopt raken, en soms kan deze verstopping zelfs helemaal doorlopen naar het rioolsysteem, wat een negatieve invloed kan hebben op het gehele sanitairsysteem. Onze professionele ontstoppingsservice is 24/7 beschikbaar om eventuele problemen met verstopte leidingen, afvoeren of rioleringen aan te pakken en op te lossen.

Camera inspectie van riolering, rioolinspectie in Aarschot

Een rioolinspectie omvat een grondige beoordeling en analyse van het rioleringssysteem in een gebouw of op een terrein, met als doel de toestand van de leidingen en afvoerkanalen te beoordelen en mogelijke kwesties zoals verstoppingen, scheuren, breuken en andere vormen van schade te identificeren. Moderne technologieën, zoals camerasystemen en leidingdetectoren, worden gebruikt om dit proces te vergemakkelijken.

Tijdens een rioolinspectie wordt een flexibele camera in het rioleringssysteem ingebracht, die real-time beelden van de binnenkant van de leidingen naar ons doorstuurt. Deze beelden bieden een gedetailleerde weergave van de conditie van de leidingen, waardoor eventuele afwijkingen of problemen kunnen worden opgespoord. Daarnaast kunnen rook- of kleurstoftesten worden uitgevoerd om eventuele lekkages of onregelmatigheden in het systeem op te sporen.

Geurdetectie, geurhinder opsporen in Aarschot

Heb je last van een vervelende rioolgeur, zelfs als er geen tekenen van verstopping zijn? Ons ervaren team in het gebied van Aarschot kan een geurdetectie uitvoeren om de herkomst van deze onaangename geur te achterhalen. We maken hierbij gebruik van een geavanceerd rookgeneratiesysteem. Zodra we de bron van de geuroverlast hebben geïdentificeerd, bieden we professionele verwijderingsdiensten aan. Deze dienst is beschikbaar in de regio Aarschot.

Wat doet een loodgieter?

Een loodgieter neemt diverse taken op zich. Het vakgebied van loodgieters omvat het installeren, onderhouden en repareren van sanitair, verwarming en leidingen. Of het nu gaat om het sanitair in de keuken of in de badkamer, een loodgieter is de geschikte professional. En als we praten over een gevarieerd takenpakket, dan overdrijven we niet. Of het nu gaat om het vervangen van kranen, het plaatsen van een nieuwe afvoer, het aansluiten van een boiler, kleine rioleringswerken, het installeren van een warmtepomp of het aanbrengen van buisisolatie, onze loodgieter in Aarschot doet het allemaal.

 • Leidingen plaatsen, verplaatsen, herstellen en vervangen
 • Sanitair installeren, onderhouden en herstellen
 • Verwarmingsinstallaties installeren, herstellen en service
 • Plaatsen van vloerverwarming
 • Vegen en tuberen van de schoorsteen van centrale verwarming of houtkachel
 • Kranen herstellen en vervangen
 • Plaatsen van thermische en fotovoltaïsche zonnepanelen
 • Lekkages opsporen en vervangen
 • Afvoer plaatsen en vervangen
 • Volledige badkamerrenovaties
 • Ontstoppingsdienst voor ontstoppingen van wc, riool, gootsteen, douche, ..
 • Plaatsen van buisisolatie, beter gekend als leidingisolatie
 • Kleine rioleringswerken
 • Installeren van warmtepompen
 • Plaatsen van zonneboilers
 • Plaatsen en onderhouden van airconditioning
 • Spoedinterventies en noodinterventies
 • Ontkalken van boiler, waterleiding of urinesteen verwijderen
 • Camera inspectie voor rioolinspectie
 • Geurdetectie om geurhinder op te sporen
 • En nog veel meer!

Wat doet een installateur?

Een loodgieter installateur is een vakman die gespecialiseerd is in het installeren, onderhouden en repareren van sanitair, verwarmingssystemen, ventilatie en leidingwerk in gebouwen. Hier zijn enkele specifieke taken die wij als loodgieter installateur kunnen uitvoeren:

 • Sanitaire installaties: De loodgieter installateur is verantwoordelijk voor het installeren en onderhouden van sanitaire voorzieningen, zoals wastafels, toiletten, douches en badkuipen.
 • Verwarmingssystemen: Dit omvat het installeren en onderhouden van verwarmingssystemen, zoals boilers, radiatoren, vloerverwarming en warmtepompen.
 • Ventilatiesystemen: Loodgieter installateurs zijn ook betrokken zijn bij het installeren van ventilatiesystemen om een goede luchtcirculatie in gebouwen te waarborgen.
 • Leidingwerk: We leggen en onderhouden leidingen voor zowel water als gas, zorgen voor een correcte aansluiting en repareren eventuele lekken.
 • Reparaties: Loodgieter installateurs zijn betrokken bij het opsporen en repareren van lekkages, verstoppingen en andere problemen met sanitair en leidingen.
 • Duurzame oplossingen: Als loodgieter installateurs specialiseren wij ons in duurzame oplossingen, zoals het installeren van energiezuinige verwarmingssystemen of het adviseren over waterbesparende maatregelen.
 • Noodinterventies: We kunnen ook worden opgeroepen voor spoedreparaties, zoals het verhelpen van plotselinge lekken of verstoppingen.

Zeer professioneel en eerlijk. Een absolute aanrader.

Chris Brike

Vakman die heel proper werk aflevert. Vriendelijk in de omgang en eerlijk. Zeker aan te raden.

Daan Dupont

Meerdere werken laten uitvoeren en er staan er nog gepland met hem. Een goede vakman en nog eens sympathiek ook. Aanrader!

Vince Denis

Snel gekomen op een zaterdag, hij heeft ons goed geholpen.

Federica

David Lebegge

Wens je een offerte op maat? Aarzel niet om ons te contacteren.

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en andere cookie-achtige technieken. Met de cookies volgen wij jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten?  Bekijk ons cookiebeleid
✕ Sluit