Aan het laden...
24/7 ontstoppingsdienst en spoedinterventies

Loodgieter Heverlee

Heat Solutions Heverlee

Lekkage, verstopping of defect? Wij helpen je direct!

Loodgietersbedrijf met meer dan 30 jaar ervaring
Ook 24/7 spoedinterventies mogelijk
Van lekkages en verstopping tot defecten aan cv-ketels
We kunnen steeds snel ter plaatste zijn
Loodgieter in Heverlee voor alle sanitair- en verwarmingsproblemen zoals lekkages, verstoppingen, onderhoud, herstellingen en installaties

Professionele loodgieter in Heverlee: Betrouwbaar en deskundig

Als het gaat om loodgieterswerk, is het essentieel om een betrouwbare en deskundige professional te vinden. Of het nu gaat om een lekkende kraan, verstopte afvoer of een volledige installatie, een bekwame loodgieter is de sleutel tot een soepel verlopende en efficiënte oplossing.

Voor alle sanitaire- en verwarmingsproblemen in Heverlee

Als je in Heverlee op zoek bent naar een ervaren loodgieter, dan ben je bij Heat Solutions aan het juiste adres. Met meer dan 30 jaar aan deskundigheid staan wij klaar om al jouw sanitaire- en verwarmingsproblemen op te lossen. Onze aanpak kenmerkt zich door precisie, en wij bieden een uitmuntende service die betrouwbaar is. Bij vragen over onze loodgietersdiensten in Heverlee, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen via de contactpagina op onze website. Ontdek hoe wij met plezier jouw loodgietersbehoeften in Heverlee kunnen vervullen!

24 op 7 beschikbaar voor spoedinterventies in Heverlee

Als bekwame loodgieter in Heverlee staan wij ook paraat voor dringende interventies. Of het nu gaat om het detecteren van ingewikkelde lekkages of het oplossen van kwesties met de waterdruk, als professionele loodgieter beschikken wij over de nodige bekwaamheden om elk sanitair en verwarmingsprobleem aan te pakken. Onze expertise resulteert in een snelle en doeltreffende oplossing, waardoor het ongemak voor jou als klant tot een minimum wordt beperkt.

Sanitair problemen zoals een lekkende kraan, kelder leegpompen, verstoppingen in Heverlee

Als vakkundige loodgieter in Heverlee hanteren wij geavanceerde apparatuur en vooruitstrevende technieken om problemen efficiënt aan te pakken. Of het nu gaat om het inzetten van camerasystemen voor het detecteren van verstoppingen of het gebruik van geavanceerde lekdetectieapparatuur, als moderne loodgieter maken wij gebruik van cutting-edge technologieën om nauwkeurige diagnoses te stellen. Hierdoor kunnen wij reparaties sneller uitvoeren en beperken we de overlast voor jou als gewaardeerde klant.

Centrale verwarming problemen zoals herstellingen en onderhoud in Heverlee

Of het nu gaat om een radiator die niet opwarmt, een vreemd geluid in het verwarmingssysteem, of zelfs een totale uitval van de verwarming, als ervaren loodgieter in Heverlee zijn wij in staat om snel en adequaat alle gebreken en problemen te diagnosticeren en te verhelpen. Dankzij onze ruime kennis en ervaring kunnen we diverse verwarmingsproblemen effectief aanpakken en zorgen voor een doeltreffende oplossing, zodat jouw verwarmingssysteem weer optimaal functioneert.

Niet goed functioneren van radiatoren in Heverlee

Een veelvoorkomend probleem dat zich voordoet, betreft het niet adequaat functioneren van radiatoren. Dit kan leiden tot ongelijkmatige verwarming in huis en ongemak tijdens koude dagen. Als loodgieter in Heverlee staan wij klaar om de onderliggende oorzaak van dit probleem te achterhalen. Of het nu gaat om de aanwezigheid van luchtbellen in het verwarmingssysteem, verstopte leidingen, of problemen met de thermostaat, wij voeren een gedegen analyse uit.

Na het nauwkeurig vaststellen van het specifieke probleem, gaan wij over tot de benodigde herstelwerkzaamheden om ervoor te zorgen dat jouw verwarmingssysteem weer optimaal presteert. Onze intentie is om een gelijkmatige en aangename verwarming in jouw huis te waarborgen, zodat je ongestoord kunt genieten van een warme leefomgeving, zelfs tijdens de meest gure dagen.

Problemen met de verwarmingsinstallatie (cv-ketel) in Heverlee

Een frequent voorkomend probleem bij verwarmingssystemen is de aanwezigheid van ongebruikelijke geluiden, gaande van kloppende geluiden tot borrelen of suizen. Als ervaren loodgieter in Heverlee hebben wij de expertise om deze geluiden te onderzoeken en vast te stellen of ze veroorzaakt worden door luchtbellen, kalkaanslag of andere technische complicaties. Door het probleem zorgvuldig te analyseren en effectief aan te pakken, kunnen wij garanderen dat jouw verwarmingssysteem opnieuw stil en efficiënt zal functioneren.

Defecte thermostaat of een kapotte circulatiepomp in Heverlee

In bepaalde gevallen kan het zelfs voorkomen dat de verwarming volledig uitvalt, waardoor je huis onaangenaam koud wordt. Dit kan verschillende oorzaken hebben, zoals een defecte thermostaat die niet langer naar behoren werkt, een circulatiepomp die het laat afweten, of problemen met de ketel zelf.

Als ervaren loodgieter in Heverlee staan wij klaar om een grondige inspectie van je verwarmingssysteem uit te voeren. Gedurende deze inspectie zullen we nauwkeurig de bron van het probleem identificeren. Of het nu gaat om een niet goed functionerende thermostaat, een kapotte circulatiepomp of ketelproblemen, wij beschikken over de kennis om het probleem te diagnosticeren.

Na het pinpointen van de oorzaak zullen wij de benodigde reparaties uitvoeren om ervoor te zorgen dat je verwarming weer volledig operationeel is. Op deze manier zorgen wij ervoor dat je huis snel weer behaaglijk warm wordt.

Boiler installatie, depannage en onderhoud in Heverlee

Heb je te maken met een gebrek aan warm water, ongebruikelijke geluiden uit de boiler, lekkages of andere storingen? Als professionele installateur in Heverlee kunnen wij snel en doeltreffend de bron van het probleem achterhalen en de benodigde herstelwerkzaamheden uitvoeren.

Of het nu gaat om een defecte thermostaat, problemen met de verwarmingselementen, opgehoopte sedimenten, luchtbellen, lekkages of kalkaanslag in de boiler, als bekwame loodgieter in Heverlee voeren wij een grondige inspectie uit. Wij sporen de oorzaak van het probleem op en voeren de noodzakelijke reparaties uit, variërend van het vervangen van onderdelen, het doorspoelen van de boiler, het nauwkeurig afstellen van de thermostaat, grondig reinigen en ontluchten, tot het installeren van een nieuwe boiler. Hierdoor zorgen wij ervoor dat je snel weer kunt genieten van een constante toevoer van warm water.

Rioleringswerken zoals reparatie of renovatie riool in Heverlee

In de regio Heverlee bieden wij de diensten van een betrouwbare loodgieter aan voor hoogwaardige rioleringswerken. Als ervaren vakman in Heverlee zijn wij bekwaam om elk rioleringsprobleem aan te pakken met snelle en doeltreffende oplossingen.

Of het nu gaat om een verstopte afvoer, een lekkende pijp, langzaam wegstromend afvalwater, een herkenbare rioolgeur, of complexere rioleringsproblemen, wij beschikken over de kennis om snel en efficiënt te handelen. Wij begrijpen dat rioleringsproblemen onmiddellijke aandacht nodig hebben, en daarom staan wij garant voor een snelle respons om aan jouw behoeften te voldoen. Of het nu gaat om het ontstoppen van een verstopte afvoer, het herstellen van lekkages of het vervangen van beschadigde leidingen, wij zijn gereed om de klus te klaren.

Ontkalken van boiler of waterleiding of urinesteen verwijderen in Heverlee

Als deskundige loodgieters in Heverlee, bieden wij een effectieve service voor het verwijderen van kalk uit leidingen, toiletten en huishoudelijke apparaten, wat cruciaal is voor het behoud van de goede werking van je water- en verwarmingssystemen.

Kalkophoping, een algemeen voorkomend issue, kan de effectiviteit van je leidingen en apparaten beïnvloeden, en kan bovendien leiden tot de ontwikkeling van stinkende urinesteen in toiletten. Met onze geavanceerde ontkalkingstechnieken en het gebruik van veilige middelen, verwijderen we kalk zonder de leidingen te beschadigen. Deze aanpak verbetert niet alleen de waterstroom, maar optimaliseert ook de prestaties van toestellen zoals boilers en warmwaterinstallaties.

Schoorsteenveger, schoorsteen vegen of tuberen in Heverlee

Als ervaren loodgietersbedrijf in Heverlee bieden wij een uitgebreide reeks diensten voor schoorsteenonderhoud, zodat je open haard of verwarmingssysteem veilig en efficiënt blijft functioneren.

Een goed onderhouden schoorsteen is van vitaal belang voor zowel de veiligheid als de prestaties van je open haard of verwarming. Onze specialisatie ligt in het verwijderen van roet, vuil en creosootophopingen die zich in de loop der tijd kunnen ophopen. Dit zorgt niet alleen voor een optimale rookafvoer, maar vermindert ook het risico op schoorsteenbranden.

Schoorsteentubering houdt in dat we een flexibele roestvrijstalen buis installeren in een bestaande schoorsteen. Dit is nodig wanneer schoorstenen onveilig zijn of een slechte trek hebben, wat soms blijkt uit condensatieproblemen in huis.

Ontstoppingsdienst: ontstoppen van wc, riool, gootsteen, douche, ... in Heverlee

Afvoerleidingen van toiletten, gootstenen en douches kunnen gemakkelijk verstopt raken, soms zelfs tot aan de riolering, wat het hele sanitairsysteem beïnvloedt. Onze professionele ontstoppingsdienst staat 24/7 klaar om problemen met verstopte leidingen, afvoeren of rioleringen op te lossen.

Camera inspectie van riolering, rioolinspectie in Heverlee

Een rioolinspectie is een proces waarbij een grondige beoordeling en analyse van het rioleringssysteem in een gebouw of op een terrein wordt uitgevoerd. Het doel is om de conditie van de leidingen en afvoerkanalen te evalueren en eventuele problemen zoals verstoppingen, scheuren, breuken of andere schade te identificeren. Dit wordt gedaan met behulp van geavanceerde technologieën zoals camerasystemen en leidingdetectoren.

Tijdens een rioolinspectie wordt een flexibele camera in de riolering ingebracht, die real-time beelden van de binnenkant van de leidingen naar ons stuurt. Deze beelden bieden een gedetailleerd overzicht van de conditie van de leidingen en stellen ons in staat om eventuele afwijkingen of problemen te detecteren. Bovendien kunnen rook- of kleurstoftesten worden uitgevoerd om eventuele lekkages of onregelmatigheden in het systeem op te sporen.

Geurdetectie, geurhinder opsporen in Heverlee

Ervaar je hinderlijke rioolgeur zonder enige aanwijzing van een verstopping? Ons deskundige team in Heverlee kan geurdetectie uitvoeren om de oorsprong van deze onaangename geur te achterhalen. We maken gebruik van geavanceerde rookgeneratoren om de bron van de geurproblemen te identificeren en garanderen professionele verwijdering. Deze service wordt aangeboden in de regio Heverlee.

Wat doet een loodgieter?

Een loodgieter neemt diverse taken op zich. Het vakgebied van loodgieters omvat het installeren, onderhouden en repareren van sanitair, verwarming en leidingen. Of het nu gaat om het sanitair in de keuken of in de badkamer, een loodgieter is de geschikte professional. En als we praten over een gevarieerd takenpakket, dan overdrijven we niet. Of het nu gaat om het vervangen van kranen, het plaatsen van een nieuwe afvoer, het aansluiten van een boiler, kleine rioleringswerken, het installeren van een warmtepomp of het aanbrengen van buisisolatie, onze loodgieter in Heverlee doet het allemaal.

 • Leidingen plaatsen, verplaatsen, herstellen en vervangen
 • Sanitair installeren, onderhouden en herstellen
 • Verwarmingsinstallaties installeren, herstellen en service
 • Plaatsen van vloerverwarming
 • Vegen en tuberen van de schoorsteen van centrale verwarming of houtkachel
 • Kranen herstellen en vervangen
 • Plaatsen van thermische en fotovoltaïsche zonnepanelen
 • Lekkages opsporen en vervangen
 • Afvoer plaatsen en vervangen
 • Volledige badkamerrenovaties
 • Ontstoppingsdienst voor ontstoppingen van wc, riool, gootsteen, douche, ..
 • Plaatsen van buisisolatie, beter gekend als leidingisolatie
 • Kleine rioleringswerken
 • Installeren van warmtepompen
 • Plaatsen van zonneboilers
 • Plaatsen en onderhouden van airconditioning
 • Spoedinterventies en noodinterventies
 • Ontkalken van boiler, waterleiding of urinesteen verwijderen
 • Camera inspectie voor rioolinspectie
 • Geurdetectie om geurhinder op te sporen
 • En nog veel meer!

Wat doet een installateur?

Een loodgieter installateur is een vakman die gespecialiseerd is in het installeren, onderhouden en repareren van sanitair, verwarmingssystemen, ventilatie en leidingwerk in gebouwen. Hier zijn enkele specifieke taken die wij als loodgieter installateur kunnen uitvoeren:

 • Sanitaire installaties: De loodgieter installateur is verantwoordelijk voor het installeren en onderhouden van sanitaire voorzieningen, zoals wastafels, toiletten, douches en badkuipen.
 • Verwarmingssystemen: Dit omvat het installeren en onderhouden van verwarmingssystemen, zoals boilers, radiatoren, vloerverwarming en warmtepompen.
 • Ventilatiesystemen: Loodgieter installateurs zijn ook betrokken zijn bij het installeren van ventilatiesystemen om een goede luchtcirculatie in gebouwen te waarborgen.
 • Leidingwerk: We leggen en onderhouden leidingen voor zowel water als gas, zorgen voor een correcte aansluiting en repareren eventuele lekken.
 • Reparaties: Loodgieter installateurs zijn betrokken bij het opsporen en repareren van lekkages, verstoppingen en andere problemen met sanitair en leidingen.
 • Duurzame oplossingen: Als loodgieter installateurs specialiseren wij ons in duurzame oplossingen, zoals het installeren van energiezuinige verwarmingssystemen of het adviseren over waterbesparende maatregelen.
 • Noodinterventies: We kunnen ook worden opgeroepen voor spoedreparaties, zoals het verhelpen van plotselinge lekken of verstoppingen.

Zeer professioneel en eerlijk. Een absolute aanrader.

Chris Brike

Vakman die heel proper werk aflevert. Vriendelijk in de omgang en eerlijk. Zeker aan te raden.

Daan Dupont

Meerdere werken laten uitvoeren en er staan er nog gepland met hem. Een goede vakman en nog eens sympathiek ook. Aanrader!

Vince Denis

Snel gekomen op een zaterdag, hij heeft ons goed geholpen.

Federica

David Lebegge

Wens je een offerte op maat? Aarzel niet om ons te contacteren.

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en andere cookie-achtige technieken. Met de cookies volgen wij jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten?  Bekijk ons cookiebeleid
✕ Sluit