Aan het laden...
24/7 ontstoppingsdienst en spoedinterventies

Loodgieter Lummen

Heat Solutions Lummen

Lekkage, verstopping of defect? Wij helpen je direct!

Loodgietersbedrijf met meer dan 30 jaar ervaring
Ook 24/7 spoedinterventies mogelijk
Van lekkages en verstopping tot defecten aan cv-ketels
We kunnen steeds snel ter plaatste zijn
Loodgieter in Lummen voor alle sanitair- en verwarmingsproblemen zoals lekkages, verstoppingen, onderhoud, herstellingen en installaties

Professionele loodgieter in Lummen: Betrouwbaar en deskundig

Als het gaat om loodgieterswerk, is het essentieel om een betrouwbare en deskundige professional te vinden. Of het nu gaat om een lekkende kraan, verstopte afvoer of een volledige installatie, een bekwame loodgieter is de sleutel tot een soepel verlopende en efficiënte oplossing.

Voor alle sanitaire- en verwarmingsproblemen in Lummen

Ben je op zoek naar een ervaren loodgieter in Lummen? Zoek niet verder! Bij Heat Solutions hebben we niet alleen meer dan 30 jaar aan expertise, maar ook een team dat klaarstaat om jouw specifieke sanitaire- en verwarmingsproblemen met toewijding aan te pakken.

Ons team, gedreven door nauwkeurigheid en oog voor detail, streeft ernaar om een persoonlijke touch toe te voegen aan de service die wij bieden. Wij begrijpen dat elk project uniek is en nemen de tijd om elk detail zorgvuldig te behandelen, van sanitaire installaties tot verwarmingsreparaties.

Bij Heat Solutions geloven we in het leveren van hoogwaardig vakmanschap en streven we naar jouw tevredenheid bij elke stap. Of het nu gaat om reparaties, installaties of andere loodgietersdiensten, wij zetten ons in voor het overtreffen van jouw verwachtingen.

Heb je vragen over onze uitgebreide dienstverlening als loodgieter in Lummen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via de contactpagina op onze website. Wij zijn er persoonlijk om jouw vragen te beantwoorden en je verder te helpen.

24 op 7 beschikbaar voor spoedinterventies in Lummen

Als loodgietersbedrijf met expertise in Lummen zijn we beschikbaar voor dringende interventies, wat betekent dat we snel kunnen reageren op onvoorziene noodsituaties. Of het nu gaat om het opsporen en verhelpen van complexe lekkages of het aanpakken van problemen met de waterdruk, onze bekwame loodgieters hebben de nodige vaardigheden om diverse sanitair- en verwarmingsproblemen grondig te behandelen.

Onze bekwaamheid stelt ons in staat om niet alleen snel, maar ook doeltreffend te handelen. We streven ernaar niet alleen de directe symptomen van het probleem aan te pakken, maar ook de onderliggende oorzaken te identificeren en aan te pakken. Op deze manier streven we naar duurzame oplossingen, zodat je niet telkens opnieuw met dezelfde problemen wordt geconfronteerd.

Kiezen voor onze diensten betekent vertrouwen op een professionele en betrouwbare aanpak. We begrijpen dat sanitair- en verwarmingsproblemen niet alleen ongemak veroorzaken, maar ook snel en efficiënt moeten worden opgelost om verdere schade te voorkomen. Ons doel is om de overlast voor jou als klant tot een minimum te beperken door snelle, grondige en effectieve oplossingen te bieden.

Sanitair problemen zoals een lekkende kraan, kelder leegpompen, verstoppingen in Lummen

Als ervaren loodgieter in Lummen maken wij gebruik van geavanceerde apparatuur en vooruitstrevende methoden om problemen op een efficiënte en effectieve manier te verhelpen. Of het nu gaat om het inzetten van geavanceerde camerasystemen voor het nauwkeurig lokaliseren van verstoppingen of het gebruik van hoogtechnologische lekdetectieapparatuur, als moderne loodgieter benutten wij cutting-edge technologieën om een grondige diagnose te stellen.

Deze geavanceerde benadering resulteert in een versnelde en doeltreffende reparatieprocedure, waardoor de overlast voor jou als gewaardeerde klant tot een minimum wordt beperkt. Kortom, onze inzet voor state-of-the-art technologie stelt ons in staat om niet alleen problemen op te lossen, maar dit te doen met snelheid, precisie en met zo min mogelijk verstoring van jouw dagelijkse bezigheden.

Centrale verwarming problemen zoals herstellingen en onderhoud in Lummen

Of het nu gaat om een radiator die niet op de gewenste temperatuur komt, een ongebruikelijk geluid in het verwarmingssysteem, of zelfs een complete uitval van de verwarming, als ervaren loodgieter in Lummen zijn wij goed toegerust om snel en doeltreffend alle mogelijke gebreken en problemen te diagnosticeren en te verhelpen.

Wanneer je merkt dat een radiator niet voldoende opwarmt, kunnen diverse factoren daarvan de oorzaak zijn, zoals lucht in het systeem, problemen met de thermostaat of problemen met de circulatie van warm water. Een ongewoon geluid in het verwarmingssysteem kan duiden op luchtzakken, verstoppingen of defecte onderdelen. In geval van een volledige uitval van de verwarming kunnen verschillende issues zoals een kapotte ketel, een falende thermostaat of elektrische storingen aan de basis liggen.

Als ervaren vakmensen in Lummen kunnen wij niet alleen deze problemen nauwkeurig identificeren, maar tevens zorgen voor een grondige oplossing. Zo wordt jouw verwarmingssysteem weer volledig operationeel en wordt het gewenste comfort hersteld. Onze doelgerichte aanpak en professionele dienstverlening waarborgen een snelle en effectieve oplossing voor al jouw verwarmingsproblemen.

Niet goed functioneren van radiatoren in Lummen

Een veelvoorkomend probleem is het suboptimaal functioneren van radiatoren, wat kan leiden tot ongemak en ongelijkmatige verwarming. Als loodgieter in Lummen sporen wij de oorzaak op, zoals luchtbellen, verstopte leidingen of thermostaatproblemen, en voeren wij gerichte reparaties uit om het verwarmingssysteem weer efficiënt te maken. Zo garanderen wij een comfortabele en gelijkmatige verwarming in huis, zelfs tijdens de koudste dagen.

Problemen met de verwarmingsinstallatie (cv-ketel) in Lummen

Een veelvoorkomend probleem bij verwarmingssystemen is het optreden van ongebruikelijke geluiden, zoals kloppende geluiden, borrelen of suizen. Als ervaren loodgieter in Lummen hebben wij de expertise om deze geluiden te onderzoeken en vast te stellen of ze veroorzaakt worden door luchtbellen, kalkaanslag of andere technische complicaties. Door het probleem grondig te analyseren en adequaat op te lossen, kunnen wij ervoor zorgen dat jouw verwarmingssysteem weer stil en efficiënt functioneert.

Defecte thermostaat of een kapotte circulatiepomp in Lummen

In bepaalde gevallen kan de verwarming volledig uitvallen, waardoor je huis oncomfortabel koud wordt. Dit kan verschillende redenen hebben, zoals een kapotte thermostaat, een niet goed functionerende circulatiepomp of problemen met de ketel.

Als ervaren loodgieter in Lummen voeren wij een grondige inspectie uit op het verwarmingssysteem. We identificeren nauwkeurig de oorzaak van het probleem, of het nu gaat om een falende thermostaat, een defecte circulatiepomp of ketelproblemen. Na de diagnose voeren wij de benodigde reparaties uit om ervoor te zorgen dat de verwarming weer optimaal werkt, waardoor je huis snel terugkeert naar een comfortabele warmte.

Boiler installatie, depannage en onderhoud in Lummen

Ervaar je een gebrek aan warm water, ongewone geluiden die uit de boiler komen, lekkages of andere storingen? Als ervaren installateur in Lummen zijn wij in staat om snel en doeltreffend de oorzaak van het probleem vast te stellen en de noodzakelijke herstelwerkzaamheden uit te voeren.

Of het nu gaat om een defecte thermostaat, problemen met de verwarmingselementen, opgehoopte sedimenten, luchtbellen, lekkages of kalkaanslag in de boiler, als bekwame loodgieter in Lummen kunnen wij een grondige inspectie uitvoeren. We identificeren de bron van het probleem en voeren de vereiste reparaties uit, variërend van het vervangen van onderdelen en het doorspoelen van de boiler tot het nauwkeurig afstellen van de thermostaat, grondig reinigen en ontluchten, of zelfs het installeren van een nieuwe boiler. Op deze manier zorgen wij ervoor dat je snel weer kunt genieten van een ononderbroken warmwatertoevoer.

Rioleringswerken zoals reparatie of renovatie riool in Lummen

Voor professionele rioleringswerken in de omgeving van Lummen kun je op ons rekenen als betrouwbare loodgieter. Als ervaren vakman in Lummen zijn wij volledig toegerust om elk rioleringsprobleem aan te pakken met doeltreffende oplossingen.

Of het nu gaat om een verstopte afvoer, een lekkende pijp, traag wegstromend afvalwater, een herkenbare rioolgeur of meer complexe rioleringsproblemen, wij hebben de kennis om snel en efficiënt te handelen. Wij begrijpen dat rioleringsproblemen directe aandacht vereisen, en daarom bieden wij een snelle respons om aan jouw behoeften te voldoen. Of het nu gaat om het ontstoppen van een verstopte afvoer, het herstellen van lekkages, of het vervangen van beschadigde leidingen, wij staan paraat om de klus naar tevredenheid te klaren.

Ontkalken van boiler of waterleiding of urinesteen verwijderen in Lummen

Als vakbekwame loodgieters in Lummen zijn we gespecialiseerd in het doeltreffend ontkalken van leidingen, toiletten en apparaten, wat bijdraagt aan de optimale werking van je waterleiding- en verwarmingssystemen.

Kalkaanslag, een veelvoorkomend verschijnsel, kan de functionaliteit van je leidingen en apparaten beïnvloeden en leidt in toiletten tot de vorming van stinkende urinesteen. We gebruiken geavanceerde methoden en veilige ontkalkingsmiddelen om kalk effectief te verwijderen zonder de leidingen te beschadigen. Deze aanpak zorgt niet alleen voor een betere doorstroming van water, maar verbetert ook de efficiëntie van apparaten zoals boilers en warmwatersystemen.

Schoorsteenveger, schoorsteen vegen of tuberen in Lummen

Als ervaren loodgieters in Lummen bieden wij uitgebreide diensten op het gebied van schoorsteenonderhoud. We zorgen ervoor dat jouw open haard of verwarmingssysteem veilig en efficiënt blijft functioneren.

Een goed onderhouden schoorsteen is van cruciaal belang voor zowel de veiligheid als de prestaties van je open haard of verwarmingssysteem. Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen van roet, vuil en creosootophopingen die zich in de loop der tijd kunnen ophopen. Hierdoor wordt niet alleen een optimale rookafvoer gegarandeerd, maar wordt ook het risico op schoorsteenbranden geminimaliseerd.

Schoorsteentubering houdt in dat we een flexibele roestvrijstalen buis in de bestaande schoorsteen installeren. Deze procedure is noodzakelijk wanneer schoorstenen onveilig zijn of een slechte trek vertonen, wat soms blijkt uit condensatieproblemen in huis.

Ontstoppingsdienst: ontstoppen van wc, riool, gootsteen, douche, ... in Lummen

Afvoerleidingen van toiletten, gootstenen en douches kunnen gemakkelijk verstopt raken, soms zelfs tot aan de riolering, wat het hele sanitairsysteem beïnvloedt. Onze professionele ontstoppingsdienst staat 24/7 voor je klaar om problemen met verstopte leidingen, afvoeren of rioleringen op te lossen.

Camera inspectie van riolering, rioolinspectie in Lummen

Een rioolinspectie is een proces waarbij een gedetailleerde beoordeling en analyse van het rioleringssysteem in een gebouw of op een terrein wordt uitgevoerd. Het doel is om de conditie van de leidingen en afvoerkanalen te evalueren en eventuele problemen zoals verstoppingen, scheuren, breuken of andere schade te identificeren. Dit gebeurt met behulp van geavanceerde technologieën zoals camerasystemen en leidingdetectoren.

Tijdens een rioolinspectie wordt een flexibele camera in de riolering ingebracht, die real-time beelden van de binnenkant van de leidingen naar ons stuurt. Deze beelden bieden een gedetailleerd overzicht van de conditie van de leidingen en stellen ons in staat om eventuele afwijkingen of problemen te detecteren. Daarnaast kunnen rook- of kleurstoftesten worden uitgevoerd om eventuele lekkages of onregelmatigheden in het systeem op te sporen.

Geurdetectie, geurhinder opsporen in Lummen

Ervaar je hinderlijke rioolgeuren zonder enige aanwijzing van een verstopping? Ons ervaren team in Lummen kan geurdetectie uitvoeren om de bron van deze onaangename geuren te achterhalen. We maken gebruik van geavanceerde rookgeneratoren om de oorzaak van de geurproblemen te identificeren en zorgen voor een professionele verwijdering. Deze service wordt aangeboden in de regio Lummen.

Wat doet een loodgieter?

Een loodgieter neemt diverse taken op zich. Het vakgebied van loodgieters omvat het installeren, onderhouden en repareren van sanitair, verwarming en leidingen. Of het nu gaat om het sanitair in de keuken of in de badkamer, een loodgieter is de geschikte professional. En als we praten over een gevarieerd takenpakket, dan overdrijven we niet. Of het nu gaat om het vervangen van kranen, het plaatsen van een nieuwe afvoer, het aansluiten van een boiler, kleine rioleringswerken, het installeren van een warmtepomp of het aanbrengen van buisisolatie, onze loodgieter in Lummen doet het allemaal.

 • Leidingen plaatsen, verplaatsen, herstellen en vervangen
 • Sanitair installeren, onderhouden en herstellen
 • Verwarmingsinstallaties installeren, herstellen en service
 • Plaatsen van vloerverwarming
 • Vegen en tuberen van de schoorsteen van centrale verwarming of houtkachel
 • Kranen herstellen en vervangen
 • Plaatsen van thermische en fotovoltaïsche zonnepanelen
 • Lekkages opsporen en vervangen
 • Afvoer plaatsen en vervangen
 • Volledige badkamerrenovaties
 • Ontstoppingsdienst voor ontstoppingen van wc, riool, gootsteen, douche, ..
 • Plaatsen van buisisolatie, beter gekend als leidingisolatie
 • Kleine rioleringswerken
 • Installeren van warmtepompen
 • Plaatsen van zonneboilers
 • Plaatsen en onderhouden van airconditioning
 • Spoedinterventies en noodinterventies
 • Ontkalken van boiler, waterleiding of urinesteen verwijderen
 • Camera inspectie voor rioolinspectie
 • Geurdetectie om geurhinder op te sporen
 • En nog veel meer!

Wat doet een installateur?

Een loodgieter installateur is een vakman die gespecialiseerd is in het installeren, onderhouden en repareren van sanitair, verwarmingssystemen, ventilatie en leidingwerk in gebouwen. Hier zijn enkele specifieke taken die wij als loodgieter installateur kunnen uitvoeren:

 • Sanitaire installaties: De loodgieter installateur is verantwoordelijk voor het installeren en onderhouden van sanitaire voorzieningen, zoals wastafels, toiletten, douches en badkuipen.
 • Verwarmingssystemen: Dit omvat het installeren en onderhouden van verwarmingssystemen, zoals boilers, radiatoren, vloerverwarming en warmtepompen.
 • Ventilatiesystemen: Loodgieter installateurs zijn ook betrokken zijn bij het installeren van ventilatiesystemen om een goede luchtcirculatie in gebouwen te waarborgen.
 • Leidingwerk: We leggen en onderhouden leidingen voor zowel water als gas, zorgen voor een correcte aansluiting en repareren eventuele lekken.
 • Reparaties: Loodgieter installateurs zijn betrokken bij het opsporen en repareren van lekkages, verstoppingen en andere problemen met sanitair en leidingen.
 • Duurzame oplossingen: Als loodgieter installateurs specialiseren wij ons in duurzame oplossingen, zoals het installeren van energiezuinige verwarmingssystemen of het adviseren over waterbesparende maatregelen.
 • Noodinterventies: We kunnen ook worden opgeroepen voor spoedreparaties, zoals het verhelpen van plotselinge lekken of verstoppingen.

Zeer professioneel en eerlijk. Een absolute aanrader.

Chris Brike

Vakman die heel proper werk aflevert. Vriendelijk in de omgang en eerlijk. Zeker aan te raden.

Daan Dupont

Meerdere werken laten uitvoeren en er staan er nog gepland met hem. Een goede vakman en nog eens sympathiek ook. Aanrader!

Vince Denis

Snel gekomen op een zaterdag, hij heeft ons goed geholpen.

Federica

David Lebegge

Wens je een offerte op maat? Aarzel niet om ons te contacteren.

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en andere cookie-achtige technieken. Met de cookies volgen wij jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten?  Bekijk ons cookiebeleid
✕ Sluit