Aan het laden...
24/7 ontstoppingsdienst en spoedinterventies

Loodgieter Tienen

Heat Solutions Tienen

Lekkage, verstopping of defect? Wij helpen je direct!

Loodgietersbedrijf met meer dan 30 jaar ervaring
Ook 24/7 spoedinterventies mogelijk
Van lekkages en verstopping tot defecten aan cv-ketels
We kunnen steeds snel ter plaatste zijn
Loodgieter in Tienen voor alle sanitair- en verwarmingsproblemen zoals lekkages, verstoppingen, onderhoud, herstellingen en installaties

Professionele loodgieter in Tienen: Betrouwbaar en deskundig

Als het gaat om loodgieterswerk, is het essentieel om een betrouwbare en deskundige professional te vinden. Of het nu gaat om een lekkende kraan, verstopte afvoer of een volledige installatie, een bekwame loodgieter is de sleutel tot een soepel verlopende en efficiënte oplossing.

Voor alle sanitaire- en verwarmingsproblemen in Tienen

Als je een professionele loodgieter in Tienen zoekt, dan ben je bij loodgietersbedrijf Heat Solutions aan het juiste adres. Met meer dan 30 jaar ervaring maken wij korte metten met al jouw sanitaire- en verwarmingsproblemen. Wij werken met een zeer sterk oog voor detail en bieden je een uitstekende service waar je steeds bij terecht kan. Voor vragen over onze diensten als loodgieter in Tienen kan je ons contacteren via de contactpagina op onze website. Wij helpen je met plezier verder!

24 op 7 beschikbaar voor spoedinterventies in Tienen

Als deskundige loodgieter in Tienen zijn wij ook beschikbaar voor spoedinterventies. Of het nu gaat om het identificeren van complexe lekkages of het oplossen van problemen met de waterdruk, als professionele loodgieter hebben wij de nodige vaardigheden om elk sanitair en verwarmingsprobleem aan te pakken. Onze deskundigheid zorgt voor een snelle en effectieve oplossing, waardoor het ongemak voor jouw als klant tot een minimum wordt beperkt.

Sanitair problemen zoals een lekkende kraan, kelder leegpompen, verstoppingen in Tienen

Als professionele loodgieter in Tienen beschikken wij over geavanceerde apparatuur en technieken om problemen efficiënt op te lossen. Of het nu gaat om het gebruik van camerasystemen om verstoppingen te identificeren of geavanceerde lekdetectieapparatuur, als moderne loodgieter maken wij gebruik van cutting-edge technologieën om nauwkeurige diagnoses te stellen. Dit vertaalt zich in snellere reparaties en minder verstoring voor jouw als klant.

Centrale verwarming problemen zoals herstellingen en onderhoud in Tienen

Of het nu gaat om een koude radiator, een vreemd geluid in het verwarmingssysteem of zelfs een complete uitval van de verwarming, als ervaren loodgieter in Tienen kunnen wij snel en effectief alle defecten en problemen identificeren en oplossen.

Niet goed functioneren van radiatoren in Tienen

Een van de meest voorkomende problemen is het niet goed functioneren van radiatoren. Dit kan resulteren in ongelijkmatige verwarming in huis en ongemak tijdens koude dagen. Als loodgieter in Tienen kunnen wij de oorzaak van het probleem analyseren, of het nu gaat om luchtbellen in het systeem, verstopte leidingen of problemen met de thermostaat. Vervolgens kunnen wij de nodige reparaties uitvoeren om ervoor te zorgen dat je verwarmingssysteem weer efficiënt werkt.

Problemen met de verwarmingsinstallatie (cv-ketel) in Tienen

Een ander veelvoorkomend probleem is een vreemd geluid dat uit de verwarmingsinstallatie komt. Dit kan variëren van kloppende geluiden tot borrelen of suizen. Als ervaren loodgieter in Tienen kunnen wij deze geluiden diagnosticeren en vaststellen of het wordt veroorzaakt door luchtbellen, kalkaanslag of andere technische problemen. Door het probleem op te lossen, kunnen wij ervoor zorgen dat je verwarmingssysteem weer geruisloos en efficiënt werkt.

Defecte thermostaat of een kapotte circulatiepomp in Tienen

In sommige gevallen kan de verwarming zelfs volledig uitvallen, waardoor je huis in de kou komt te zitten. Dit kan verschillende oorzaken hebben, zoals een defecte thermostaat, een kapotte circulatiepomp of problemen met de ketel. Als ervaren loodgieter in Tienen kunnen wij een grondige inspectie uitvoeren, de bron van het probleem vaststellen en de noodzakelijke reparaties uitvoeren om je verwarming weer operationeel te maken.

Boiler installatie, depannage en onderhoud in Tienen

Tekort aan warm water, ongewone geluiden uit de boiler, lekkages of andere storingen? Als professionele installateur in Tienen kunnen wij snel en doeltreffend de oorzaak van het probleem identificeren en de vereiste depannage uitvoeren.

Een kapotte thermostaat, problemen met de verwarmingselementen, opgehoopte sedimenten, luchtbellen, lekkages of kalkaanslag in de boiler. Als bekwame loodgieter in Tienen kunnen wij een grondige inspectie uitvoeren, de bron van het probleem vaststellen en de nodige herstelwerkzaamheden uitvoeren. Of het nu gaat om het vervangen van onderdelen, het doorspoelen van de boiler, het nauwkeurig afstellen van de thermostaat, grondig reinigen en ontluchten of het installeren van een nieuwe boiler. Wij kunnen ervoor zorgen dat je snel weer kunt genieten van een continue toevoer van warm water.

Rioleringswerken zoals reparatie of renovatie riool in Tienen

Wanneer je in regio Tienen op zoek bent naar een betrouwbare loodgieter voor professionele rioleringswerken, ben je bij ons aan het juiste adres. Als ervaren loodgieter in Tienen staan wij klaar om elk rioleringsprobleem aan te pakken met snelle en effectieve oplossingen.

Een verstopte afvoer, een lekkende pijp, traag wegstromend afvalwater, een typische rioolgeur of meer complexe rioleringsproblemen. Wij hebben de expertise om het snel en efficiënt te verhelpen. Wij begrijpen dat rioleringsproblemen urgent kunnen zijn, en daarom bieden wij een snelle respons aan om aan jouw behoeften te voldoen. Of het nu gaat om het ontstoppen van een verstopte afvoer, het repareren van lekkages of het vervangen van beschadigde leidingen, wij staan paraat om de klus te klaren.

Ontkalken van boiler of waterleiding of urinesteen verwijderen in Tienen

Als loodgieter in Tienen kunnen wij effectief ontkalken van leidingen, toiletten en apparaten, waardoor je waterleiding- en verwarmingssystemen optimaal blijven functioneren.

Kalkaanslag is een veelvoorkomend probleem dat de efficiëntie van je leidingen en apparaten kan verminderen, en in een wc vormt er zich stinkende urinesteen. Wij gebruiken geavanceerde technieken en veilige ontkalkingsmiddelen om kalkophopingen te verwijderen zonder schade aan te richten aan de leidingen. Dit resulteert niet alleen in een betere waterstroom, maar ook in een efficiëntere werking van bijvoorbeeld boilers en warmwatersystemen.

Schoorsteenveger, schoorsteen vegen of tuberen in Tienen

Als ervaren loodgieter in Tienen bieden wij uitgebreide diensten op het gebied van schoorsteenvegen, waardoor jouw haard of verwarmingssysteem veilig en efficiënt blijft werken.

Een goed onderhouden schoorsteen is van essentieel belang voor de veiligheid en prestaties van je open haard of verwarming. Wij zijn experts in het verwijderen van roet, vuil en creosoot ophopingen die zich in de loop der tijd in de schoorsteen kunnen ophopen. Dit niet alleen voor een optimale rookafvoer, maar ook om het risico op schoorsteenbranden te verminderen.

Het tuberen van schoorstenen houdt in dat we een flexibele roestvrijstalen buis in de bestaande schoorsteen installeren. Deze procedure is noodzakelijk wanneer schoorstenen onveilig zijn of slechte trek vertonen. Een duidelijk signaal hiervoor kan het optreden van condensatie in de woning zijn.

Ontstoppingsdienst: ontstoppen van wc, riool, gootsteen, douche, ... in Tienen

De afvoerleidingen van toiletten, gootstenen en douches kunnen gemakkelijk verstopt raken, soms zelfs tot aan de riolering, wat het hele sanitairsysteem kan beïnvloeden. Onze professionele ontstoppingsdienst staat 24/7 voor je klaar om problemen met verstopte leidingen, afvoeren of rioleringen op te lossen.

Camera inspectie van riolering, rioolinspectie in Tienen

Een rioolinspectie is een proces waarbij een grondige beoordeling en analyse van het rioleringssysteem in een gebouw of op een terrein wordt uitgevoerd. Het doel is om de staat van de leidingen en afvoerkanalen te evalueren en eventuele problemen, zoals verstoppingen, scheuren, breuken of andere schade, te identificeren. Dit wordt gedaan met behulp van geavanceerde technologieën, zoals camerasystemen en leidingdetectoren.

Tijdens een rioolinspectie wordt een flexibele camera in de riolering ingebracht, die real-time beelden van de binnenkant van de leidingen naar ons stuurt. Deze beelden bieden een gedetailleerd overzicht van de conditie van de leidingen en stellen ons in staat om eventuele afwijkingen of problemen te detecteren. Daarnaast kan er gebruik worden gemaakt van rook- of kleurstoftesten om eventuele lekkages of onregelmatigheden in het systeem op te sporen.

Geurdetectie, geurhinder opsporen in Tienen

Ervaar je hinderlijke rioolgeur zonder enige aanwijzing van een verstopping? Ons deskundige team in Tienen kan een geurdetectie uitvoeren om de oorsprong van deze onaangename geur te lokaliseren. We maken hierbij gebruik van een geavanceerde rookgenerator. Zodra we de bron van de geurhinder hebben geïdentificeerd, staan we garant voor een vakkundige verwijdering. Deze service wordt aangeboden in de regio Tienen.

Wat doet een loodgieter?

Een loodgieter neemt diverse taken op zich. Het vakgebied van loodgieters omvat het installeren, onderhouden en repareren van sanitair, verwarming en leidingen. Of het nu gaat om het sanitair in de keuken of in de badkamer, een loodgieter is de geschikte professional. En als we praten over een gevarieerd takenpakket, dan overdrijven we niet. Of het nu gaat om het vervangen van kranen, het plaatsen van een nieuwe afvoer, het aansluiten van een boiler, kleine rioleringswerken, het installeren van een warmtepomp of het aanbrengen van buisisolatie, onze loodgieter in Tienen doet het allemaal.

 • Leidingen plaatsen, verplaatsen, herstellen en vervangen
 • Sanitair installeren, onderhouden en herstellen
 • Verwarmingsinstallaties installeren, herstellen en service
 • Plaatsen van vloerverwarming
 • Vegen en tuberen van de schoorsteen van centrale verwarming of houtkachel
 • Kranen herstellen en vervangen
 • Plaatsen van thermische en fotovoltaïsche zonnepanelen
 • Lekkages opsporen en vervangen
 • Afvoer plaatsen en vervangen
 • Volledige badkamerrenovaties
 • Ontstoppingsdienst voor ontstoppingen van wc, riool, gootsteen, douche, ..
 • Plaatsen van buisisolatie, beter gekend als leidingisolatie
 • Kleine rioleringswerken
 • Installeren van warmtepompen
 • Plaatsen van zonneboilers
 • Plaatsen en onderhouden van airconditioning
 • Spoedinterventies en noodinterventies
 • Ontkalken van boiler, waterleiding of urinesteen verwijderen
 • Camera inspectie voor rioolinspectie
 • Geurdetectie om geurhinder op te sporen
 • En nog veel meer!

Wat doet een installateur?

Een loodgieter installateur is een vakman die gespecialiseerd is in het installeren, onderhouden en repareren van sanitair, verwarmingssystemen, ventilatie en leidingwerk in gebouwen. Hier zijn enkele specifieke taken die wij als loodgieter installateur kunnen uitvoeren:

 • Sanitaire installaties: De loodgieter installateur is verantwoordelijk voor het installeren en onderhouden van sanitaire voorzieningen, zoals wastafels, toiletten, douches en badkuipen.
 • Verwarmingssystemen: Dit omvat het installeren en onderhouden van verwarmingssystemen, zoals boilers, radiatoren, vloerverwarming en warmtepompen.
 • Ventilatiesystemen: Loodgieter installateurs zijn ook betrokken zijn bij het installeren van ventilatiesystemen om een goede luchtcirculatie in gebouwen te waarborgen.
 • Leidingwerk: We leggen en onderhouden leidingen voor zowel water als gas, zorgen voor een correcte aansluiting en repareren eventuele lekken.
 • Reparaties: Loodgieter installateurs zijn betrokken bij het opsporen en repareren van lekkages, verstoppingen en andere problemen met sanitair en leidingen.
 • Duurzame oplossingen: Als loodgieter installateurs specialiseren wij ons in duurzame oplossingen, zoals het installeren van energiezuinige verwarmingssystemen of het adviseren over waterbesparende maatregelen.
 • Noodinterventies: We kunnen ook worden opgeroepen voor spoedreparaties, zoals het verhelpen van plotselinge lekken of verstoppingen.

Zeer professioneel en eerlijk. Een absolute aanrader.

Chris Brike

Vakman die heel proper werk aflevert. Vriendelijk in de omgang en eerlijk. Zeker aan te raden.

Daan Dupont

Meerdere werken laten uitvoeren en er staan er nog gepland met hem. Een goede vakman en nog eens sympathiek ook. Aanrader!

Vince Denis

Snel gekomen op een zaterdag, hij heeft ons goed geholpen.

Federica

David Lebegge

Wens je een offerte op maat? Aarzel niet om ons te contacteren.

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en andere cookie-achtige technieken. Met de cookies volgen wij jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten?  Bekijk ons cookiebeleid
✕ Sluit