Aan het laden...
24/7 ontstoppingsdienst en spoedinterventies

Loodgieter Herent

Heat Solutions Herent

Lekkage, verstopping of defect? Wij helpen je direct!

Loodgietersbedrijf met meer dan 30 jaar ervaring
Ook 24/7 spoedinterventies mogelijk
Van lekkages en verstopping tot defecten aan cv-ketels
We kunnen steeds snel ter plaatste zijn
Loodgieter in Herent voor alle sanitair- en verwarmingsproblemen zoals lekkages, verstoppingen, onderhoud, herstellingen en installaties

Professionele loodgieter in Herent: Betrouwbaar en deskundig

Als het gaat om loodgieterswerk, is het essentieel om een betrouwbare en deskundige professional te vinden. Of het nu gaat om een lekkende kraan, verstopte afvoer of een volledige installatie, een bekwame loodgieter is de sleutel tot een soepel verlopende en efficiënte oplossing.

Voor alle sanitaire- en verwarmingsproblemen in Herent

Indien je op zoek bent naar een ervaren loodgieter in Herent, ben je bij Heat Solutions aan het juiste adres. Met ruim 30 jaar aan expertise nemen wij graag al jouw sanitaire- en verwarmingsproblemen onder handen. Onze aanpak blinkt uit in precisie, en we garanderen een voortreffelijke service die je altijd kunt vertrouwen. Bij vragen over onze loodgietersdiensten in Herent, staan we je graag te woord. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via de contactpagina op onze website. We kijken ernaar uit om je verder te assisteren!

24 op 7 beschikbaar voor spoedinterventies in Herent

Als deskundige loodgieter in Herent zijn wij direct beschikbaar voor spoedinterventies. Of het nu gaat om het opsporen van complexe lekkages of het verhelpen van problemen met de waterdruk, als bekwame loodgieter hebben wij de nodige vaardigheden om elk sanitair en verwarmingsprobleem aan te pakken. Onze vakkundigheid staat garant voor een snelle en effectieve oplossing, met als resultaat minimaal ongemak voor jou als klant.

Sanitair problemen zoals een lekkende kraan, kelder leegpompen, verstoppingen in Herent

Als gespecialiseerde loodgieter in Herent beschikken wij over geavanceerde apparatuur en innovatieve methoden om problemen op een doeltreffende manier te verhelpen. Of het nu gaat om het toepassen van camerasystemen voor het opsporen van verstoppingen of het gebruik van geavanceerde lekdetectieapparatuur, als moderne loodgieter maken wij gebruik van cutting-edge technologieën om nauwkeurige diagnoses te stellen. Dit leidt tot snellere reparaties en minimaliseert de hinder voor jou als klant.

Centrale verwarming problemen zoals herstellingen en onderhoud in Herent

Of het nu gaat om een radiator die niet opwarmt, een ongewoon geluid in het verwarmingssysteem, of zelfs een totale uitval van de verwarming, als ervaren loodgieter in Herent zijn wij bekwaam om snel en effectief alle defecten en kwesties te identificeren en op te lossen. Met onze uitgebreide kennis en ervaring kunnen we verschillende verwarmingsproblemen aanpakken en zorgen voor een efficiënte oplossing, waardoor jouw verwarmingssysteem weer optimaal werkt.

Niet goed functioneren van radiatoren in Herent

Een vaak voorkomend probleem waar mensen mee te maken krijgen, heeft te maken met het niet goed functioneren van hun radiatoren. Dit kan leiden tot ongelijkmatige verwarming in huis en ongemak tijdens koude dagen. Als loodgieter in Herent zijn wij beschikbaar om de oorzaak van dit probleem te onderzoeken. Of het nu gaat om luchtbellen in het verwarmingssysteem, verstopte leidingen of problemen met de thermostaat, wij voeren een grondige analyse uit.

Na het identificeren van het specifieke probleem, gaan wij over tot de noodzakelijke reparaties om ervoor te zorgen dat jouw verwarmingssysteem weer efficiënt werkt. Ons doel is om een gelijkmatige en comfortabele verwarming in jouw huis te verzekeren, zodat je zonder zorgen kunt genieten van een warme en behaaglijke leefomgeving, zelfs tijdens de koudste dagen.

Problemen met de verwarmingsinstallatie (cv-ketel) in Herent

Een veelvoorkomend issue bij verwarmingssystemen betreft abnormale geluiden, variërend van kloppende geluiden tot borrelen of suizen. Als ervaren loodgieter in Herent beschikken wij over de expertise om deze geluiden te onderzoeken en vast te stellen of ze voortkomen uit luchtbellen, kalkaanslag of andere technische complicaties. Door het probleem nauwkeurig te analyseren en adequaat aan te pakken, kunnen wij verzekeren dat jouw verwarmingssysteem weer geruisloos en doeltreffend zal functioneren.

Defecte thermostaat of een kapotte circulatiepomp in Herent

In bepaalde situaties kan het zelfs gebeuren dat de verwarming volledig uitvalt, wat resulteert in een oncomfortabel koude omgeving in je huis. Deze uitval kan verschillende oorzaken hebben, zoals een defecte thermostaat die niet goed meer functioneert, een circulatiepomp die niet naar behoren werkt, of problemen met de ketel zelf.

Als ervaren loodgieter in Herent staan wij paraat om een grondige inspectie van je verwarmingssysteem uit te voeren. Tijdens deze inspectie zullen we zorgvuldig de bron van het probleem vaststellen. Of het nu gaat om een falende thermostaat, een kapotte circulatiepomp, of ketelproblemen, wij hebben de expertise om de diagnose te stellen.

Na het identificeren van de oorzaak zullen wij de nodige reparaties uitvoeren om ervoor te zorgen dat je verwarming weer volledig operationeel is. Op deze manier zorgen wij ervoor dat je huis snel weer aangenaam warm wordt.

Boiler installatie, depannage en onderhoud in Herent

Ondervind je problemen zoals een tekort aan warm water, ongewone geluiden vanuit de boiler, lekkages of andere storingen? Als ervaren installateur in Herent zijn wij in staat om snel en effectief de kern van het probleem te achterhalen en de nodige herstelwerkzaamheden uit te voeren.

Of het nu gaat om een kapotte thermostaat, issues met de verwarmingselementen, opgehoopte sedimenten, luchtbellen, lekkages of kalkaanslag in de boiler, als bekwame loodgieter in Herent voeren wij een grondige inspectie uit. We identificeren de bron van het probleem en voeren de vereiste reparaties uit, hetzij door het vervangen van onderdelen, het doorspoelen van de boiler, het nauwkeurig afstellen van de thermostaat, grondig reinigen en ontluchten, of zelfs het installeren van een nieuwe boiler. Op die manier zorgen wij ervoor dat je spoedig weer kunt genieten van een continue toevoer van warm water.

Rioleringswerken zoals reparatie of renovatie riool in Herent

Als je in de regio Herent een betrouwbare loodgieter zoekt voor professionele rioleringswerken, ben je bij ons aan het juiste adres. Als ervaren loodgieter in Herent zijn we goed toegerust om elk rioleringsprobleem aan te pakken met snelle en effectieve oplossingen.

Of het nu gaat om een verstopte afvoer, een lekkende pijp, traag wegstromend afvalwater, een kenmerkende rioolgeur, of meer complexe rioleringsproblemen, wij hebben de expertise om het snel en efficiënt op te lossen. We begrijpen dat rioleringsproblemen directe aandacht vereisen, en daarom reageren we snel om aan jouw behoeften te voldoen. Of het nu gaat om het ontstoppen van een verstopte afvoer, het herstellen van lekkages of het vervangen van beschadigde leidingen, we staan klaar om de klus te klaren.

Ontkalken van boiler of waterleiding of urinesteen verwijderen in Herent

Als gespecialiseerde loodgieters in Herent, zijn we vaardig in het grondig ontkalken van leidingen, toiletten en apparaten, wat essentieel is voor de goede werking van je waterleiding- en verwarmingssystemen.

Kalkaanslag, een vaak voorkomend probleem, kan de doeltreffendheid van leidingen en toestellen aantasten, en in toiletten kan dit leiden tot de vorming van onaangename urinesteen. We hanteren hoogwaardige methodes en veilige producten voor het verwijderen van kalk, waardoor er geen schade aan de leidingen wordt toegebracht. Dit zorgt niet alleen voor een soepelere waterstroom, maar verbetert ook de prestaties van apparaten zoals boilers en verwarmingssystemen.

Schoorsteenonderhoud: reinigen en tuberen van schoorstenen in Herent

Als ervaren loodgietersbedrijf in Herent bieden wij uitgebreide diensten voor schoorsteenonderhoud, zodat jouw open haard of verwarmingssysteem veilig en efficiënt blijft werken.

Een goed onderhouden schoorsteen is van vitaal belang voor de veiligheid en efficiëntie van je open haard of verwarming. Onze specialisatie ligt in het verwijderen van roet, vuil en creosootophopingen die zich in de loop der tijd kunnen ophopen. Dit zorgt niet alleen voor een optimale rookafvoer, maar vermindert ook het risico op schoorsteenbranden.

Schoorsteentubering houdt in dat we een flexibele roestvrijstalen buis installeren in een bestaande schoorsteen. Dit is nodig wanneer schoorstenen onveilig zijn of een slechte trek hebben, wat soms blijkt uit condensatieproblemen in huis.

Ontstoppingsdienst: verhelpen van verstoppingen in wc, riool, gootsteen, douche, ... in Herent

Afvoerleidingen van toiletten, gootstenen en douches kunnen gemakkelijk verstopt raken, soms zelfs tot aan de riolering, wat het hele sanitairsysteem beïnvloedt. Onze professionele ontstoppingsdienst staat 24/7 klaar om problemen met verstopte leidingen, afvoeren of rioleringen op te lossen.

Rioolinspectie met camera: grondige evaluatie van rioleringssystemen in Herent

Een rioolinspectie is een proces waarbij een grondige beoordeling en analyse van het rioleringssysteem in een gebouw of op een terrein wordt uitgevoerd. Het doel is om de conditie van de leidingen en afvoerkanalen te evalueren en eventuele problemen zoals verstoppingen, scheuren, breuken of andere schade te identificeren. Dit wordt gedaan met behulp van geavanceerde technologieën zoals camerasystemen en leidingdetectoren.

Tijdens een rioolinspectie wordt een flexibele camera in de riolering ingebracht, die real-time beelden van de binnenkant van de leidingen naar ons stuurt. Deze beelden bieden een gedetailleerd overzicht van de conditie van de leidingen en stellen ons in staat om eventuele afwijkingen of problemen te detecteren. Bovendien kunnen rook- of kleurstoftesten worden uitgevoerd om eventuele lekkages of onregelmatigheden in het systeem op te sporen.

Geurdetectie: oplossen van onaangename geurproblemen in Herent

Ervaar je hinderlijke rioolgeur zonder enige aanwijzing van een verstopping? Ons deskundige team in Herent kan geurdetectie uitvoeren om de oorsprong van deze onaangename geur te achterhalen. We maken gebruik van geavanceerde rookgeneratoren om de bron van de geurproblemen te identificeren en garanderen professionele verwijdering. Deze service wordt aangeboden in de regio Herent.

Wat doet een loodgieter?

Een loodgieter neemt diverse taken op zich. Het vakgebied van loodgieters omvat het installeren, onderhouden en repareren van sanitair, verwarming en leidingen. Of het nu gaat om het sanitair in de keuken of in de badkamer, een loodgieter is de geschikte professional. En als we praten over een gevarieerd takenpakket, dan overdrijven we niet. Of het nu gaat om het vervangen van kranen, het plaatsen van een nieuwe afvoer, het aansluiten van een boiler, kleine rioleringswerken, het installeren van een warmtepomp of het aanbrengen van buisisolatie, onze loodgieter in Herent doet het allemaal.

 • Leidingen plaatsen, verplaatsen, herstellen en vervangen
 • Sanitair installeren, onderhouden en herstellen
 • Verwarmingsinstallaties installeren, herstellen en service
 • Plaatsen van vloerverwarming
 • Vegen en tuberen van de schoorsteen van centrale verwarming of houtkachel
 • Kranen herstellen en vervangen
 • Plaatsen van thermische en fotovoltaïsche zonnepanelen
 • Lekkages opsporen en vervangen
 • Afvoer plaatsen en vervangen
 • Volledige badkamerrenovaties
 • Ontstoppingsdienst voor ontstoppingen van wc, riool, gootsteen, douche, ..
 • Plaatsen van buisisolatie, beter gekend als leidingisolatie
 • Kleine rioleringswerken
 • Installeren van warmtepompen
 • Plaatsen van zonneboilers
 • Plaatsen en onderhouden van airconditioning
 • Spoedinterventies en noodinterventies
 • Ontkalken van boiler, waterleiding of urinesteen verwijderen
 • Camera inspectie voor rioolinspectie
 • Geurdetectie om geurhinder op te sporen
 • En nog veel meer!

Wat doet een installateur?

Een loodgieter installateur is een vakman die gespecialiseerd is in het installeren, onderhouden en repareren van sanitair, verwarmingssystemen, ventilatie en leidingwerk in gebouwen. Hier zijn enkele specifieke taken die wij als loodgieter installateur kunnen uitvoeren:

 • Sanitaire installaties: De loodgieter installateur is verantwoordelijk voor het installeren en onderhouden van sanitaire voorzieningen, zoals wastafels, toiletten, douches en badkuipen.
 • Verwarmingssystemen: Dit omvat het installeren en onderhouden van verwarmingssystemen, zoals boilers, radiatoren, vloerverwarming en warmtepompen.
 • Ventilatiesystemen: Loodgieter installateurs zijn ook betrokken zijn bij het installeren van ventilatiesystemen om een goede luchtcirculatie in gebouwen te waarborgen.
 • Leidingwerk: We leggen en onderhouden leidingen voor zowel water als gas, zorgen voor een correcte aansluiting en repareren eventuele lekken.
 • Reparaties: Loodgieter installateurs zijn betrokken bij het opsporen en repareren van lekkages, verstoppingen en andere problemen met sanitair en leidingen.
 • Duurzame oplossingen: Als loodgieter installateurs specialiseren wij ons in duurzame oplossingen, zoals het installeren van energiezuinige verwarmingssystemen of het adviseren over waterbesparende maatregelen.
 • Noodinterventies: We kunnen ook worden opgeroepen voor spoedreparaties, zoals het verhelpen van plotselinge lekken of verstoppingen.

Zeer professioneel en eerlijk. Een absolute aanrader.

Chris Brike

Vakman die heel proper werk aflevert. Vriendelijk in de omgang en eerlijk. Zeker aan te raden.

Daan Dupont

Meerdere werken laten uitvoeren en er staan er nog gepland met hem. Een goede vakman en nog eens sympathiek ook. Aanrader!

Vince Denis

Snel gekomen op een zaterdag, hij heeft ons goed geholpen.

Federica

David Lebegge

Wens je een offerte op maat? Aarzel niet om ons te contacteren.

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en andere cookie-achtige technieken. Met de cookies volgen wij jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten?  Bekijk ons cookiebeleid
✕ Sluit