Aan het laden...
24/7 ontstoppingsdienst en spoedinterventies

Loodgieter Landen

Heat Solutions Landen

Lekkage, verstopping of defect? Wij helpen je direct!

Loodgietersbedrijf met meer dan 30 jaar ervaring
Ook 24/7 spoedinterventies mogelijk
Van lekkages en verstopping tot defecten aan cv-ketels
We kunnen steeds snel ter plaatste zijn
Loodgieter in Landen voor alle sanitair- en verwarmingsproblemen zoals lekkages, verstoppingen, onderhoud, herstellingen en installaties

Professionele loodgieter in Landen: Betrouwbaar en deskundig

Als het gaat om loodgieterswerk, is het essentieel om een betrouwbare en deskundige professional te vinden. Of het nu gaat om een lekkende kraan, verstopte afvoer of een volledige installatie, een bekwame loodgieter is de sleutel tot een soepel verlopende en efficiënte oplossing.

Voor alle sanitaire- en verwarmingsproblemen in Landen

Ben je op zoek naar een professionele loodgieter in Landen? Zoek niet verder! Bij Heat Solutions bieden we meer dan 30 jaar aan expertise, waarmee we moeiteloos al jouw sanitaire- en verwarmingsproblemen aanpakken. Ons team staat bekend om hun nauwkeurigheid en oog voor detail, en we streven naar niets minder dan uitmuntende service waarop je altijd kunt vertrouwen. Voor al je vragen over onze diensten als loodgieter in Landen kun je eenvoudig contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We kijken ernaar uit om je te helpen! Kies voor Heat Solutions - dé betrouwbare partner voor al jouw sanitaire- en verwarmingsbehoeften in Landen.

24 op 7 beschikbaar voor spoedinterventies in Landen

Als deskundige loodgieter in Landen staan wij paraat voor spoedinterventies. Of het nu gaat om het detecteren van ingewikkelde lekkages of het verhelpen van problemen met de waterdruk, als professionele loodgieter beschikken wij over de benodigde vaardigheden om elk sanitair en verwarmingsprobleem adequaat aan te pakken. Onze expertise zorgt voor een snelle en efficiënte oplossing, waardoor de overlast voor jou als klant tot een minimum wordt beperkt.

Sanitair problemen zoals een lekkende kraan, kelder leegpompen, verstoppingen in Landen

Als ervaren loodgieter in Landen maken wij gebruik van geavanceerde apparatuur en vernieuwende technieken om problemen doeltreffend aan te pakken. Of het nu gaat om het inzetten van camerasystemen voor het identificeren van verstoppingen of het gebruik van geavanceerde lekdetectieapparatuur, als moderne loodgieter benutten wij cutting-edge technologieën om precieze diagnoses te stellen. Hierdoor kunnen wij reparaties sneller uitvoeren en minimaliseren we de overlast voor jou als gewaardeerde klant.

Centrale verwarming problemen zoals herstellingen en onderhoud in Landen

Of het nu gaat om een radiator die niet opwarmt, een ongebruikelijk geluid in het verwarmingssysteem, of zelfs een volledige uitval van de verwarming, als ervaren loodgieter in Landen kunnen wij snel en effectief alle mankementen en problemen vaststellen en verhelpen. Met onze uitgebreide expertise zijn we in staat diverse verwarmingsproblemen doeltreffend aan te pakken en te zorgen voor een effectieve oplossing, waardoor jouw verwarmingssysteem weer optimaal functioneert.

Niet goed functioneren van radiatoren in Landen

Een veelvoorkomend issue waar mensen mee te maken kunnen krijgen, betreft het niet correct functioneren van radiatoren. Dit kan leiden tot ongelijkmatige verwarming in huis en ongemak tijdens koude dagen. Als loodgieter in Landen zijn wij beschikbaar om de onderliggende oorzaak van dit probleem te analyseren. Of het nu gaat om luchtbellen in het verwarmingssysteem, verstopte leidingen, of problemen met de thermostaat, wij voeren een gedetailleerde inspectie uit.

Na het nauwkeurig identificeren van het specifieke probleem, gaan wij over tot de noodzakelijke reparaties om ervoor te zorgen dat jouw verwarmingssysteem weer optimaal functioneert. Ons doel is om een gelijkmatige en aangename verwarming in jouw huis te garanderen, zodat je zonder zorgen kunt genieten van een warme leefomgeving, zelfs tijdens de koudste dagen.

Problemen met de verwarmingsinstallatie (cv-ketel) in Landen

Een veelvoorkomend issue bij verwarmingssystemen is het optreden van ongewone geluiden, variërend van kloppende geluiden tot borrelen of suizen. Als ervaren loodgieter in Landen hebben wij de bekwaamheid om deze geluiden te onderzoeken en vast te stellen of ze worden veroorzaakt door luchtbellen, kalkaanslag of andere technische problemen. Door het probleem grondig te analyseren en doeltreffend aan te pakken, kunnen wij garanderen dat jouw verwarmingssysteem weer stil en efficiënt zal werken.

Defecte thermostaat of een kapotte circulatiepomp in Landen

In bepaalde situaties kan het zelfs voorkomen dat de verwarming volledig uitvalt, waardoor je huis onprettig koud wordt. Diverse factoren kunnen hieraan ten grondslag liggen, zoals een defecte thermostaat, een circulatiepomp die niet naar behoren functioneert, of problemen met de ketel zelf.

Als ervaren loodgieter in Landen staan wij paraat om een grondige inspectie van je verwarmingssysteem uit te voeren. Tijdens deze inspectie zullen we nauwkeurig de bron van het probleem identificeren. Of het nu gaat om een haperende thermostaat, een kapotte circulatiepomp, of ketelproblemen, wij hebben de expertise om het probleem adequaat te analyseren.

Na het vaststellen van de oorzaak zullen wij de noodzakelijke herstellingen uitvoeren om ervoor te zorgen dat je verwarming weer volledig functioneel is. Op deze manier verzekeren wij dat je huis snel weer aangenaam warm wordt.

Boiler installatie, depannage en onderhoud in Landen

Is er een gebrek aan warm water, hoor je ongebruikelijke geluiden uit de boiler, zijn er lekkages of andere storingen? Als ervaren installateur in Landen zijn wij in staat om snel en doeltreffend de bron van het probleem te identificeren en de noodzakelijke herstelwerkzaamheden uit te voeren.

Of het nu gaat om een defecte thermostaat, problemen met de verwarmingselementen, ophoping van sedimenten, luchtbellen, lekkages of kalkaanslag in de boiler, als bekwame loodgieter in Landen kunnen wij een grondige inspectie uitvoeren. Wij sporen de oorzaak van het probleem op en voeren de vereiste reparaties uit, of het nu gaat om het vervangen van onderdelen, het doorspoelen van de boiler, het nauwkeurig afstellen van de thermostaat, grondig reinigen en ontluchten, of zelfs het installeren van een nieuwe boiler. Zo zorgen wij ervoor dat je snel weer kunt genieten van een continue aanvoer van warm water.

Rioleringswerken zoals reparatie of renovatie riool in Landen

Indien je in de regio Landen op zoek bent naar een betrouwbare loodgieter voor deskundige rioleringswerken, dan kun je op ons rekenen. Als ervaren loodgieter in Landen zijn wij klaar om elk rioleringsprobleem aan te pakken met snelle en effectieve oplossingen.

Of het nu gaat om een verstopte afvoer, een lekkende pijp, traag wegstromend afvalwater, een herkenbare rioolgeur, of meer complexe rioleringsproblemen, wij beschikken over de knowhow om snel en efficiënt te handelen. Wij begrijpen dat rioleringsproblemen directe aandacht nodig hebben, en daarom garanderen wij een snelle respons om aan jouw behoeften te voldoen. Of het nu gaat om het ontstoppen van een verstopte afvoer, het repareren van lekkages, of het vervangen van beschadigde leidingen, wij zijn gereed om de klus naar tevredenheid te klaren.

Ontkalken van boiler of waterleiding of urinesteen verwijderen in Landen

In Landen bieden wij als loodgieters een gespecialiseerde dienst aan voor het effectief elimineren van kalk in leidingen, toiletten en diverse huishoudelijke apparaten, wat cruciaal is voor het onderhoud van efficiënte water- en verwarmingssystemen.

Kalkafzetting, een vaak voorkomend probleem, kan de functionaliteit van zowel leidingen als apparaten belemmeren, en leidt in toiletten tot de vorming van onaangename urinesteen. We gebruiken geavanceerde ontkalkingstechnieken en veilige middelen om kalk te verwijderen zonder schade aan de leidingen. Deze aanpak verbetert niet alleen de waterstroom, maar optimaliseert ook de werking van apparaten zoals boilers en warmwatersystemen.

Schoorsteenveger, schoorsteen vegen of tuberen in Landen

Als ervaren loodgieters in Landen bieden wij uitgebreide diensten voor het onderhoud van schoorstenen. Wij zorgen ervoor dat jouw open haard of verwarmingssysteem veilig en efficiënt blijft functioneren.

Het behoud van een goed werkende schoorsteen is van essentieel belang voor zowel de veiligheid als de prestaties van je open haard of verwarmingssysteem. Onze specialiteit ligt in het verwijderen van roet, vuil en creosootophopingen die zich in de loop der tijd kunnen ophopen. Dit garandeert niet alleen een optimale rookafvoer, maar minimaliseert ook het risico op schoorsteenbranden.

Schoorsteentubering omvat het installeren van een flexibele roestvrijstalen buis in een bestaande schoorsteen. Deze procedure is noodzakelijk wanneer schoorstenen onveilig zijn of een slechte trek vertonen, wat soms blijkt uit condensatieproblemen in huis.

Ontstoppingsdienst: ontstoppen van wc, riool, gootsteen, douche, ... in Landen

Afvoerleidingen van toiletten, gootstenen en douches kunnen gemakkelijk verstopt raken, soms zelfs tot aan de riolering, wat het hele sanitairsysteem beïnvloedt. Onze professionele ontstoppingsdienst staat 24/7 paraat om problemen met verstopte leidingen, afvoeren of rioleringen op te lossen.

Camera inspectie van riolering, rioolinspectie in Landen

Een rioolinspectie is een proces waarbij een grondige beoordeling en analyse van het rioleringssysteem in een gebouw of op een terrein wordt uitgevoerd. Het doel is om de conditie van de leidingen en afvoerkanalen te evalueren en eventuele problemen zoals verstoppingen, scheuren, breuken of andere schade te identificeren. Dit wordt gedaan met behulp van geavanceerde technologieën zoals camerasystemen en leidingdetectoren.

Tijdens een rioolinspectie wordt een flexibele camera in de riolering ingebracht, die real-time beelden van de binnenkant van de leidingen naar ons stuurt. Deze beelden bieden een gedetailleerd overzicht van de conditie van de leidingen en stellen ons in staat om eventuele afwijkingen of problemen te detecteren. Bovendien kunnen rook- of kleurstoftesten worden uitgevoerd om eventuele lekkages of onregelmatigheden in het systeem op te sporen.

Geurdetectie, geurhinder opsporen in Landen

Ondervind je hinderlijke rioolgeuren zonder enige aanwijzing van een verstopping? Ons ervaren team in Landen kan geurdetectie uitvoeren om de oorsprong van deze onaangename geuren te achterhalen. We maken gebruik van geavanceerde rookgeneratoren om de bron van de geurproblemen te identificeren en zorgen voor een professionele verwijdering. Deze service wordt aangeboden in de regio Landen.

Wat doet een loodgieter?

Een loodgieter neemt diverse taken op zich. Het vakgebied van loodgieters omvat het installeren, onderhouden en repareren van sanitair, verwarming en leidingen. Of het nu gaat om het sanitair in de keuken of in de badkamer, een loodgieter is de geschikte professional. En als we praten over een gevarieerd takenpakket, dan overdrijven we niet. Of het nu gaat om het vervangen van kranen, het plaatsen van een nieuwe afvoer, het aansluiten van een boiler, kleine rioleringswerken, het installeren van een warmtepomp of het aanbrengen van buisisolatie, onze loodgieter in Landen doet het allemaal.

 • Leidingen plaatsen, verplaatsen, herstellen en vervangen
 • Sanitair installeren, onderhouden en herstellen
 • Verwarmingsinstallaties installeren, herstellen en service
 • Plaatsen van vloerverwarming
 • Vegen en tuberen van de schoorsteen van centrale verwarming of houtkachel
 • Kranen herstellen en vervangen
 • Plaatsen van thermische en fotovoltaïsche zonnepanelen
 • Lekkages opsporen en vervangen
 • Afvoer plaatsen en vervangen
 • Volledige badkamerrenovaties
 • Ontstoppingsdienst voor ontstoppingen van wc, riool, gootsteen, douche, ..
 • Plaatsen van buisisolatie, beter gekend als leidingisolatie
 • Kleine rioleringswerken
 • Installeren van warmtepompen
 • Plaatsen van zonneboilers
 • Plaatsen en onderhouden van airconditioning
 • Spoedinterventies en noodinterventies
 • Ontkalken van boiler, waterleiding of urinesteen verwijderen
 • Camera inspectie voor rioolinspectie
 • Geurdetectie om geurhinder op te sporen
 • En nog veel meer!

Wat doet een installateur?

Een loodgieter installateur is een vakman die gespecialiseerd is in het installeren, onderhouden en repareren van sanitair, verwarmingssystemen, ventilatie en leidingwerk in gebouwen. Hier zijn enkele specifieke taken die wij als loodgieter installateur kunnen uitvoeren:

 • Sanitaire installaties: De loodgieter installateur is verantwoordelijk voor het installeren en onderhouden van sanitaire voorzieningen, zoals wastafels, toiletten, douches en badkuipen.
 • Verwarmingssystemen: Dit omvat het installeren en onderhouden van verwarmingssystemen, zoals boilers, radiatoren, vloerverwarming en warmtepompen.
 • Ventilatiesystemen: Loodgieter installateurs zijn ook betrokken zijn bij het installeren van ventilatiesystemen om een goede luchtcirculatie in gebouwen te waarborgen.
 • Leidingwerk: We leggen en onderhouden leidingen voor zowel water als gas, zorgen voor een correcte aansluiting en repareren eventuele lekken.
 • Reparaties: Loodgieter installateurs zijn betrokken bij het opsporen en repareren van lekkages, verstoppingen en andere problemen met sanitair en leidingen.
 • Duurzame oplossingen: Als loodgieter installateurs specialiseren wij ons in duurzame oplossingen, zoals het installeren van energiezuinige verwarmingssystemen of het adviseren over waterbesparende maatregelen.
 • Noodinterventies: We kunnen ook worden opgeroepen voor spoedreparaties, zoals het verhelpen van plotselinge lekken of verstoppingen.

Zeer professioneel en eerlijk. Een absolute aanrader.

Chris Brike

Vakman die heel proper werk aflevert. Vriendelijk in de omgang en eerlijk. Zeker aan te raden.

Daan Dupont

Meerdere werken laten uitvoeren en er staan er nog gepland met hem. Een goede vakman en nog eens sympathiek ook. Aanrader!

Vince Denis

Snel gekomen op een zaterdag, hij heeft ons goed geholpen.

Federica

David Lebegge

Wens je een offerte op maat? Aarzel niet om ons te contacteren.

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en andere cookie-achtige technieken. Met de cookies volgen wij jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten?  Bekijk ons cookiebeleid
✕ Sluit