Aan het laden...
24/7 ontstoppingsdienst en spoedinterventies

Loodgieter Hasselt

Heat Solutions Hasselt

Lekkage, verstopping of defect? Wij helpen je direct!

Loodgietersbedrijf met meer dan 30 jaar ervaring
Ook 24/7 spoedinterventies mogelijk
Van lekkages en verstopping tot defecten aan cv-ketels
We kunnen steeds snel ter plaatste zijn
Loodgieter in Hasselt voor alle sanitair- en verwarmingsproblemen zoals lekkages, verstoppingen, onderhoud, herstellingen en installaties

Professionele loodgieter in Hasselt: Betrouwbaar en deskundig

Als het gaat om loodgieterswerk, is het essentieel om een betrouwbare en deskundige professional te vinden. Of het nu gaat om een lekkende kraan, verstopte afvoer of een volledige installatie, een bekwame loodgieter is de sleutel tot een soepel verlopende en efficiënte oplossing.

Voor alle sanitaire- en verwarmingsproblemen in Hasselt

Als je op zoek bent naar een bekwame loodgieter in Hasselt, dan ben je bij loodgietersbedrijf Heat Solutions aan het juiste adres. Met meer dan 30 jaar aan ervaring staan wij klaar om al jouw sanitaire- en verwarmingsproblemen aan te pakken. Onze benadering kenmerkt zich door nauwkeurigheid, en wij bieden een uitstekende service waarop je altijd kunt rekenen. Voor eventuele vragen over onze loodgietersdiensten in Hasselt, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen via de contactpagina op onze website. Wij zijn hier om je met genoegen verder te helpen!

24 op 7 beschikbaar voor spoedinterventies in Hasselt

Als ervaren loodgieter in Hasselt staan wij klaar voor spoedinterventies. Of het nu gaat om het opsporen van ingewikkelde lekkages of het verhelpen van problemen met de waterdruk, als professionele loodgieter beschikken wij over de nodige vaardigheden om elk sanitair en verwarmingsprobleem aan te pakken. Onze expertise garandeert een snelle en effectieve oplossing, waardoor eventuele ongemakken voor jou als klant tot een minimum worden beperkt.

Sanitair problemen zoals een lekkende kraan, kelder leegpompen, verstoppingen in Hasselt

Als ervaren loodgieter in Hasselt beschikken wij over geavanceerde apparatuur en vooruitstrevende methoden om problemen op een efficiënte manier op te lossen. Of het nu gaat om het inzetten van camerasystemen voor het detecteren van verstoppingen of het gebruik van geavanceerde lekdetectieapparatuur, als moderne loodgieter maken wij gebruik van state-of-the-art technologieën om precieze diagnoses te stellen. Dit resulteert in snellere reparaties en minimaliseert de overlast voor jou als klant.

Centrale verwarming problemen zoals herstellingen en onderhoud in Hasselt

Of het nu gaat om een radiator die niet opwarmt, een ongebruikelijk geluid in het verwarmingssysteem, of zelfs een volledige uitval van de verwarming, als ervaren loodgieter in Hasselt kunnen wij snel en efficiënt alle gebreken en problemen diagnosticeren en verhelpen. Met onze deskundigheid zijn we in staat diverse verwarmingsproblemen aan te pakken en zorgen we voor een doeltreffende oplossing, waardoor jouw verwarmingssysteem weer naar behoren functioneert.

Niet goed functioneren van radiatoren in Hasselt

Een vaak voorkomend probleem heeft betrekking op het niet naar behoren functioneren van radiatoren. Dit kan leiden tot ongelijkmatige verwarming in huis en ongemak tijdens koude dagen. Als loodgieter in Hasselt staan wij paraat om de bron van dit probleem te onderzoeken. Of het nu gaat om de aanwezigheid van luchtbellen in het verwarmingssysteem, verstopte leidingen of problemen met de thermostaat, wij nemen de tijd om een grondige analyse uit te voeren.

Na het vaststellen van de specifieke aard van het probleem, ondernemen wij de nodige stappen om reparaties uit te voeren. Hiermee zorgen wij ervoor dat jouw verwarmingssysteem weer optimaal en doeltreffend kan opereren. Ons streven is om een gelijkmatige en comfortabele verwarming in jouw huis te waarborgen, waardoor je ongestoord kunt genieten van een warme en aangename leefruimte, zelfs tijdens de meest kille dagen.

Problemen met de verwarmingsinstallatie (cv-ketel) in Hasselt

Een ander veelvoorkomend issue dat zich voordoet bij verwarmingssystemen is het optreden van vreemde geluiden, variërend van kloppende geluiden tot borrelen of suizen. Als ervaren loodgieter in Hasselt hebben wij de bekwaamheid om deze geluiden te onderzoeken en vast te stellen of ze worden veroorzaakt door luchtbellen, kalkaanslag of andere technische problemen. Door het probleem grondig te analyseren en op te lossen, kunnen wij verzekeren dat jouw verwarmingssysteem weer stil en efficiënt zal werken.

Defecte thermostaat of een kapotte circulatiepomp in Hasselt

In bepaalde gevallen kan het zelfs voorkomen dat de verwarming volledig uitvalt, wat betekent dat je huis in de kou kan komen te zitten. Dit kan diverse oorzaken hebben, waaronder een defecte thermostaat die de temperatuurregeling niet meer adequaat uitvoert, een circulatiepomp die niet meer naar behoren functioneert, of problemen met de ketel zelf.

Als ervaren loodgieter in Hasselt staan wij klaar om een grondige inspectie van het verwarmingssysteem uit te voeren. Hierbij zullen we nauwkeurig de bron van het probleem vaststellen. Of het nu gaat om een haperende thermostaat, een kapotte circulatiepomp, of ketelproblemen, wij beschikken over de expertise om het probleem te diagnosticeren.

Na het identificeren van de oorzaak zullen wij vervolgens de noodzakelijke reparaties uitvoeren om je verwarming weer volledig operationeel te maken. Op deze manier zorgen wij ervoor dat je huis snel weer behaaglijk warm is.

Boiler installatie, depannage en onderhoud in Hasselt

Ervaar je problemen zoals een gebrek aan warm water, ongebruikelijke geluiden afkomstig van de boiler, lekkages of andere storingen? Als gespecialiseerde installateur in Hasselt kunnen wij vlot en effectief de onderliggende oorzaak van het probleem vaststellen en de noodzakelijke herstellingen uitvoeren.

Of het nu gaat om een defecte thermostaat, complicaties met de verwarmingselementen, opgehoopte sedimenten, luchtbellen, lekkages, of kalkaanslag in de boiler, als bekwame loodgieter in Hasselt nemen wij een grondige inspectie voor onze rekening. Wij identificeren de bron van het probleem en voeren de essentiële herstellingswerken uit, zij het het vervangen van onderdelen, het doorspoelen van de boiler, het nauwkeurig afstellen van de thermostaat, grondig reinigen en ontluchten, of zelfs het installeren van een nieuwe boiler. Op die manier verzekeren wij dat je snel weer kunt genieten van een continue aanvoer van warm water.

Rioleringswerken zoals reparatie of renovatie riool in Hasselt

In de regio Hasselt ben je bij ons aan het juiste adres als je op zoek bent naar een betrouwbare loodgieter voor rioleringswerken van hoogwaardige kwaliteit. Als ervaren vakman in Hasselt staan wij paraat om elk rioleringsprobleem aan te pakken met snelle en doeltreffende oplossingen.

Of het nu gaat om een verstopte afvoer, een lekkende pijp, een trage afvoer, een onaangename rioolgeur of meer complexe rioleringsproblemen, wij hebben de expertise om snel en efficiënt te handelen. We begrijpen dat rioleringsproblemen onmiddellijke aandacht vereisen, en daarom bieden wij een snelle respons om aan jouw behoeften te voldoen. Of het nu gaat om het ontstoppen van een verstopte afvoer, het repareren van lekkages of het vervangen van beschadigde leidingen, wij staan klaar om de klus te klaren.

Ontkalken van boiler of waterleiding of urinesteen verwijderen in Hasselt

Als ervaren loodgieter gevestigd in Hasselt, zijn wij bedreven in het doeltreffend verwijderen van kalkaanslag uit leidingen, toiletten en apparaten. Dit draagt bij aan de optimale prestaties van je water- en verwarmingssystemen.

Het probleem van kalkaanslag, dat vaak leidt tot verminderde werking van leidingen en apparaten en de vorming van stinkende urinesteen in toiletten, wordt door ons vakkundig aangepakt. We gebruiken hiervoor geavanceerde technieken en veilige ontkalkingsproducten, waardoor er geen schade aan de leidingen ontstaat. Deze aanpak garandeert niet alleen een verbeterde doorstroming van het water, maar verhoogt ook de efficiëntie van systemen zoals boilers en warmwatertoestellen.

Schoorsteenveger: schoorsteen reinigen, vegen of tuberen in Hasselt

Als ervaren loodgieter in Hasselt bieden wij een uitgebreide reeks diensten voor het onderhoud van schoorstenen, zodat je open haard of verwarmingssysteem veilig en efficiënt blijft werken.

Een goed onderhouden schoorsteen is van cruciaal belang voor zowel de veiligheid als de prestaties van je open haard of verwarming. Onze expertise ligt in het verwijderen van roet, vuil en creosoot opbouw die zich in de loop der tijd in schoorstenen kan ophopen. Dit niet alleen om een optimale rookafvoer te garanderen, maar ook om het risico op schoorsteenbranden te minimaliseren.

Het tuberen van schoorstenen omvat de installatie van een flexibele roestvrijstalen buis in een bestaande schoorsteen. Deze procedure is noodzakelijk wanneer schoorstenen onveilig zijn of slechte trek vertonen. Een duidelijk teken hiervan kan het optreden van condensatie in de woning zijn.

Ontstoppingsdienst: ontstoppen van wc, riool, gootsteen, douche, ... in Hasselt

Afvoerleidingen van toiletten, gootstenen en douches kunnen gemakkelijk verstopt raken, soms zelfs tot aan de riolering, waardoor het hele sanitairsysteem wordt beïnvloed. Onze professionele ontstoppingsdienst staat 24/7 paraat om problemen met verstopte leidingen, afvoeren of rioleringen op te lossen.

Rioolinspectie met camera: grondige evaluatie van rioleringssystemen in Hasselt

Een rioolinspectie is een proces waarbij een grondige beoordeling en analyse van het rioleringssysteem in een gebouw of op een terrein wordt uitgevoerd. Het doel is om de conditie van de leidingen en afvoerkanalen te evalueren en eventuele problemen zoals verstoppingen, scheuren, breuken of andere schade te identificeren. Dit wordt gedaan met behulp van geavanceerde technologieën zoals camerasystemen en leidingdetectoren.

Tijdens een rioolinspectie wordt een flexibele camera in de riolering ingebracht, die real-time beelden van de binnenkant van de leidingen naar ons stuurt. Deze beelden bieden een gedetailleerd overzicht van de conditie van de leidingen en stellen ons in staat om eventuele afwijkingen of problemen te detecteren. Daarnaast kunnen rook- of kleurstoftesten worden uitgevoerd om eventuele lekkages of onregelmatigheden in het systeem op te sporen.

Geurdetectie: opsporen van onaangename geurproblemen in Hasselt

Ervaar je hinderlijke rioolgeur zonder enige aanwijzing van een verstopping? Ons deskundige team in Hasselt kan geurdetectie uitvoeren om de oorsprong van deze onaangename geur te lokaliseren. We maken hierbij gebruik van een geavanceerde rookgenerator. Zodra we de bron van de geurproblemen hebben geïdentificeerd, staan we garant voor vakkundige verwijdering. Deze service wordt aangeboden in de regio Hasselt.

Wat doet een loodgieter?

Een loodgieter neemt diverse taken op zich. Het vakgebied van loodgieters omvat het installeren, onderhouden en repareren van sanitair, verwarming en leidingen. Of het nu gaat om het sanitair in de keuken of in de badkamer, een loodgieter is de geschikte professional. En als we praten over een gevarieerd takenpakket, dan overdrijven we niet. Of het nu gaat om het vervangen van kranen, het plaatsen van een nieuwe afvoer, het aansluiten van een boiler, kleine rioleringswerken, het installeren van een warmtepomp of het aanbrengen van buisisolatie, onze loodgieter in Hasselt doet het allemaal.

 • Leidingen plaatsen, verplaatsen, herstellen en vervangen
 • Sanitair installeren, onderhouden en herstellen
 • Verwarmingsinstallaties installeren, herstellen en service
 • Plaatsen van vloerverwarming
 • Vegen en tuberen van de schoorsteen van centrale verwarming of houtkachel
 • Kranen herstellen en vervangen
 • Plaatsen van thermische en fotovoltaïsche zonnepanelen
 • Lekkages opsporen en vervangen
 • Afvoer plaatsen en vervangen
 • Volledige badkamerrenovaties
 • Ontstoppingsdienst voor ontstoppingen van wc, riool, gootsteen, douche, ..
 • Plaatsen van buisisolatie, beter gekend als leidingisolatie
 • Kleine rioleringswerken
 • Installeren van warmtepompen
 • Plaatsen van zonneboilers
 • Plaatsen en onderhouden van airconditioning
 • Spoedinterventies en noodinterventies
 • Ontkalken van boiler, waterleiding of urinesteen verwijderen
 • Camera inspectie voor rioolinspectie
 • Geurdetectie om geurhinder op te sporen
 • En nog veel meer!

Wat doet een installateur?

Een loodgieter installateur is een vakman die gespecialiseerd is in het installeren, onderhouden en repareren van sanitair, verwarmingssystemen, ventilatie en leidingwerk in gebouwen. Hier zijn enkele specifieke taken die wij als loodgieter installateur kunnen uitvoeren:

 • Sanitaire installaties: De loodgieter installateur is verantwoordelijk voor het installeren en onderhouden van sanitaire voorzieningen, zoals wastafels, toiletten, douches en badkuipen.
 • Verwarmingssystemen: Dit omvat het installeren en onderhouden van verwarmingssystemen, zoals boilers, radiatoren, vloerverwarming en warmtepompen.
 • Ventilatiesystemen: Loodgieter installateurs zijn ook betrokken zijn bij het installeren van ventilatiesystemen om een goede luchtcirculatie in gebouwen te waarborgen.
 • Leidingwerk: We leggen en onderhouden leidingen voor zowel water als gas, zorgen voor een correcte aansluiting en repareren eventuele lekken.
 • Reparaties: Loodgieter installateurs zijn betrokken bij het opsporen en repareren van lekkages, verstoppingen en andere problemen met sanitair en leidingen.
 • Duurzame oplossingen: Als loodgieter installateurs specialiseren wij ons in duurzame oplossingen, zoals het installeren van energiezuinige verwarmingssystemen of het adviseren over waterbesparende maatregelen.
 • Noodinterventies: We kunnen ook worden opgeroepen voor spoedreparaties, zoals het verhelpen van plotselinge lekken of verstoppingen.

Zeer professioneel en eerlijk. Een absolute aanrader.

Chris Brike

Vakman die heel proper werk aflevert. Vriendelijk in de omgang en eerlijk. Zeker aan te raden.

Daan Dupont

Meerdere werken laten uitvoeren en er staan er nog gepland met hem. Een goede vakman en nog eens sympathiek ook. Aanrader!

Vince Denis

Snel gekomen op een zaterdag, hij heeft ons goed geholpen.

Federica

David Lebegge

Wens je een offerte op maat? Aarzel niet om ons te contacteren.

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en andere cookie-achtige technieken. Met de cookies volgen wij jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten?  Bekijk ons cookiebeleid
✕ Sluit