Aan het laden...
24/7 ontstoppingsdienst en spoedinterventies

Loodgieter Leuven

Heat Solutions Leuven

Lekkage, verstopping of defect? Wij helpen je direct!

Loodgietersbedrijf met meer dan 30 jaar ervaring
Ook 24/7 spoedinterventies mogelijk
Van lekkages en verstopping tot defecten aan cv-ketels
We kunnen steeds snel ter plaatste zijn
Loodgieter in Leuven voor alle sanitair- en verwarmingsproblemen zoals lekkages, verstoppingen, onderhoud, herstellingen en installaties

Professionele loodgieter in Leuven: Betrouwbaar en deskundig

Als het gaat om loodgieterswerk, is het essentieel om een betrouwbare en deskundige professional te vinden. Of het nu gaat om een lekkende kraan, verstopte afvoer of een volledige installatie, een bekwame loodgieter is de sleutel tot een soepel verlopende en efficiënte oplossing.

Voor alle sanitaire- en verwarmingsproblemen in Leuven

Ben je op zoek naar een ervaren loodgieter in Leuven? Je hoeft niet verder te zoeken! Heat Solutions beschikt over meer dan 30 jaar aan expertise, waarmee we een breed scala aan sanitaire- en verwarmingsproblemen deskundig kunnen aanpakken. Ons team is bekend om hun grondigheid en nauwkeurigheid, en wij streven consequent naar een hoog niveau van service waarop jd te allen tijde kunt vertrouwen.

Of het nu gaat om sanitaire installaties, verwarmingsreparaties of andere loodgietersdiensten, bij Heat Solutions kan je rekenen op gedegen vakmanschap. Wij nemen elk project serieus en zorgen ervoor dat elk detail zorgvuldig wordt behandeld. Onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid staat centraal in al onze werkzaamheden.

Heb je vragen over onze uitgebreide dienstverlening als loodgieter in Leuven? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via de contactpagina op onze website. Wij staan klaar om jouw vragen te beantwoorden en je verder te helpen. Kies voor Heat Solutions - jouw betrouwbare partner voor al jouw sanitaire- en verwarmingsbehoeften in Leuven.

24 op 7 beschikbaar voor spoedinterventies in Leuven

Als deskundige loodgieter in Leuven zijn wij altijd beschikbaar voor spoedinterventies, wat betekent dat wij snel kunnen reageren op noodsituaties. Of het nu gaat om het opsporen van ingewikkelde lekkages in het leidingstelsel of het oplossen van problemen met de waterdruk in je woning, onze professionele loodgieters hebben uitgebreide ervaring en de benodigde vaardigheden om elk sanitair en verwarmingsprobleem grondig aan te pakken.

Onze expertise stelt ons in staat om niet alleen snel, maar ook effectief te handelen. Dit betekent dat we niet alleen de symptomen van het probleem aanpakken, maar ook de oorzaak grondig identificeren en oplossen. Op deze manier streven we ernaar om duurzame oplossingen te bieden en ervoor te zorgen dat je niet steeds opnieuw met dezelfde problemen wordt geconfronteerd.

Door te kiezen voor onze diensten kun je rekenen op een betrouwbare en professionele aanpak. We begrijpen dat sanitair en verwarmingsproblemen niet alleen ongemak veroorzaken, maar ook snel opgelost moeten worden om verdere schade te voorkomen. Ons doel is om de overlast voor jou als klant tot een minimum te beperken door een snelle, grondige en effectieve oplossing te bieden.

Sanitair problemen zoals een lekkende kraan, kelder leegpompen, verstoppingen in Leuven

Als doorgewinterde loodgieter in Leuven beschikken wij over een arsenaal aan geavanceerde apparatuur en innovatieve strategieën om problemen efficiënt en doeltreffend aan te pakken. Of het nu gaat om het inzetten van geavanceerde camerasystemen om verstoppingen nauwkeurig te lokaliseren of het gebruik van hoogtechnologische lekdetectieapparatuur, als moderne loodgieter maken wij gebruik van de meest geavanceerde technologieën om een gedegen diagnose te stellen.

Deze geavanceerde aanpak vertaalt zich naar een snellere en effectievere reparatieprocedure, waardoor de impact op jou als gewaardeerde klant tot een minimum wordt beperkt. Kortom, onze toewijding aan cutting-edge technologie stelt ons in staat om niet alleen problemen op te lossen, maar dit ook te doen met snelheid, precisie en met zo min mogelijk verstoring voor jou als klant.

Centrale verwarming problemen zoals herstellingen en onderhoud in Leuven

Of het nu gaat om een radiator die niet op de juiste temperatuur komt, een ongewoon geluid dat uit het verwarmingssysteem komt, of zelfs een complete uitval van de verwarming; als ervaren loodgieter in Leuven beschikken wij over de expertise om snel en efficiënt alle gebreken en problemen te achterhalen en op te lossen.

Wanneer je merkt dat een radiator niet voldoende opwarmt, kan dit verschillende oorzaken hebben, variërend van lucht in het systeem tot problemen met de thermostaat of de circulatie van warm water. Een vreemd geluid in het verwarmingssysteem kan wijzen op luchtzakken, verstoppingen of defecte onderdelen. Bij een volledige uitval van de verwarming kunnen er diverse problemen zijn, zoals een kapotte ketel, falende thermostaat of elektrische storingen.

Als ervaren professionals in Leuven kunnen wij niet alleen deze problemen identificeren, maar ook zorgen voor een grondige oplossing, zodat jouw verwarmingssysteem weer optimaal functioneert en jouw comfort wordt hersteld. Onze doelgerichte aanpak en deskundige dienstverlening staan garant voor een snelle en effectieve oplossing voor al jouw verwarmingsproblemen.

Niet goed functioneren van radiatoren in Leuven

Een veelvoorkomend probleem dat zich voordoet, heeft betrekking op het niet adequaat functioneren van radiatoren. Dit kan resulteren in ongelijkmatige verwarming in huis en ongemak tijdens koude dagen. Als loodgieter in Leuven staan wij paraat om de dieperliggende oorzaak van dit probleem te onderzoeken. Of het nu gaat om luchtbellen in het verwarmingssysteem, verstopte leidingen, of problemen met de thermostaat, wij voeren een grondige analyse uit.

Na het nauwkeurig identificeren van het specifieke probleem, nemen wij passende maatregelen om reparaties uit te voeren, zodat jouw verwarmingssysteem weer optimaal presteert. Ons streven is om een gelijkmatige en comfortabele verwarming in jouw huis te waarborgen, waardoor je onbezorgd kunt genieten van een warme leefomgeving, zelfs tijdens de koudste dagen.

Problemen met de verwarmingsinstallatie (cv-ketel) in Leuven

Een vaak voorkomend probleem met verwarmingssystemen is de aanwezigheid van ongebruikelijke geluiden, zoals kloppende geluiden, borrelen of suizen. Als ervaren loodgieter in Leuven beschikken wij over de kennis om deze geluiden te onderzoeken en vast te stellen of ze het gevolg zijn van luchtbellen, kalkaanslag of andere technische complicaties. Door het probleem grondig te analyseren en effectief op te lossen, kunnen wij verzekeren dat jouw verwarmingssysteem weer stil en efficiënt zal functioneren.

Defecte thermostaat of een kapotte circulatiepomp in Leuven

In sommige gevallen kan de verwarming volledig uitvallen, wat resulteert in een onaangenaam koude omgeving in huis. Dit kan diverse oorzaken hebben, zoals een defecte thermostaat, een disfunctionerende circulatiepomp of problemen met de ketel.

Als ervaren loodgieter in Leuven bieden wij een grondige inspectie van het verwarmingssysteem aan. Wij identificeren zorgvuldig de bron van het probleem, of het nu gaat om een falende thermostaat, een kapotte circulatiepomp of ketelproblemen. Na de diagnose voeren wij de noodzakelijke reparaties uit om de verwarming weer volledig operationeel te maken, zodat het huis snel terugkeert naar een aangename warmte.

Boiler installatie, depannage en onderhoud in Leuven

Ervaar je een tekort aan warm water, ongebruikelijke geluiden afkomstig van de boiler, lekkages of andere problemen? Als professionele installateur in Leuven staan wij klaar om snel en effectief de oorzaak van het probleem vast te stellen en de nodige reparaties uit te voeren.

Of het nu gaat om een defecte thermostaat, problemen met de verwarmingselementen, ophoping van sedimenten, luchtbellen, lekkages of kalkaanslag in de boiler, als bekwame loodgieter in Leuven kunnen wij een grondige inspectie uitvoeren. We achterhalen de bron van het probleem en voeren de benodigde herstelwerkzaamheden uit, zoals het vervangen van onderdelen, doorspoelen van de boiler, nauwkeurig afstellen van de thermostaat, grondig reinigen en ontluchten, of zelfs het installeren van een nieuwe boiler. Hierdoor zorgen wij ervoor dat je snel weer kunt profiteren van een constante toevoer van warm water.

Rioleringswerken zoals reparatie of renovatie riool in Leuven

Wie in de omgeving van Leuven op zoek is naar een bekwame loodgieter voor professionele rioleringswerken, kan op ons rekenen. Als ervaren vakman in Leuven staan wij paraat om elk rioleringsprobleem aan te pakken met doeltreffende oplossingen.

Of het nu gaat om een verstopte afvoer, een lekkende pijp, langzaam wegstromend afvalwater, een herkenbare rioolgeur of meer ingewikkelde rioleringsproblemen, wij beschikken over de expertise om snel en efficiënt te handelen. Wij begrijpen dat rioleringsproblemen onmiddellijke aandacht vereisen, en daarom bieden wij een snelle respons om aan jouw behoeften te voldoen. Of het nu gaat om het ontstoppen van een verstopte afvoer, het herstellen van lekkages, of het vervangen van beschadigde leidingen, wij staan klaar om de klus naar tevredenheid te volbrengen.

Ontkalken van boiler of waterleiding of urinesteen verwijderen in Leuven

Als loodgieterswerkzaam in Leuven, bieden we een gespecialiseerde dienst voor het verwijderen van kalk uit leidingen, toiletten en apparaten, wat essentieel is voor het behoud van de efficiëntie van je water- en verwarmingssystemen.

Het probleem van kalkaanslag, dat zowel de werking van leidingen als apparaten negatief kan beïnvloeden en in toiletten kan leiden tot onaangename urinesteen, wordt door ons effectief aangepakt. We hanteren hiervoor geavanceerde ontkalkingstechnieken en gebruiken veilige producten om kalkaanslag te verwijderen zonder schade aan de leidingen. Deze aanpak zorgt niet alleen voor een betere doorstroming van water, maar verhoogt ook de efficiëntie van apparaten zoals boilers en warmwatersystemen.

Schoorsteenonderhoud: vegen, reiniging en tuberen van schoorstenen in Leuven

Als ervaren loodgieters in Leuven bieden wij uitgebreide diensten voor het onderhoud van schoorstenen, waardoor jouw open haard of verwarmingssysteem veilig en efficiënt blijft functioneren.

Het handhaven van een goed werkende schoorsteen is van het grootste belang voor zowel de veiligheid als de prestaties van je open haard of verwarmingssysteem. Onze specialisatie ligt in het verwijderen van roet, vuil en creosootophopingen die zich in de loop der tijd kunnen ophopen. Dit garandeert niet alleen een optimale rookafvoer, maar minimaliseert ook het risico op schoorsteenbranden.

Schoorsteentubering houdt in dat we een flexibele roestvrijstalen buis in de bestaande schoorsteen installeren. Dit is noodzakelijk wanneer schoorstenen onveilig zijn of een slechte trek vertonen, wat soms blijkt uit condensatieproblemen in huis.

Ontstoppingsdienst: oplossen van verstoppingen van wc, riool, gootsteen, douche en meer in Leuven

Afvoerleidingen van toiletten, gootstenen en douches kunnen gemakkelijk verstopt raken, soms zelfs tot aan de riolering, wat het hele sanitairsysteem beïnvloedt. Onze professionele ontstoppingsdienst staat 24/7 voor je klaar om problemen met verstopte leidingen, afvoeren of rioleringen op te lossen.

Rioolinspectie met camera: grondige evaluatie van rioleringssystemen in Leuven

Een rioolinspectie is een proces waarbij een grondige beoordeling en analyse van het rioleringssysteem in een gebouw of op een terrein wordt uitgevoerd. Het doel is om de conditie van de leidingen en afvoerkanalen te evalueren en eventuele problemen zoals verstoppingen, scheuren, breuken of andere schade te identificeren. Dit wordt gedaan met behulp van geavanceerde technologieën zoals camerasystemen en leidingdetectoren.

Tijdens een rioolinspectie wordt een flexibele camera in de riolering ingebracht, die real-time beelden van de binnenkant van de leidingen naar ons stuurt. Deze beelden bieden een gedetailleerd overzicht van de conditie van de leidingen en stellen ons in staat om eventuele afwijkingen of problemen te detecteren. Bovendien kunnen rook- of kleurstoftesten worden uitgevoerd om eventuele lekkages of onregelmatigheden in het systeem op te sporen.

Geurdetectie: identificeren en verwijderen van onaangename geurproblemen in Leuven

Ervaar je hinderlijke rioolgeuren zonder enige aanwijzing van een verstopping? Ons deskundige team in Leuven kan geurdetectie uitvoeren om de bron van deze onaangename geuren te lokaliseren. We maken gebruik van geavanceerde rookgeneratoren om de oorzaak van de geurproblemen te identificeren en garanderen professionele verwijdering. Deze service wordt aangeboden in de regio Leuven.

Wat doet een loodgieter?

Een loodgieter neemt diverse taken op zich. Het vakgebied van loodgieters omvat het installeren, onderhouden en repareren van sanitair, verwarming en leidingen. Of het nu gaat om het sanitair in de keuken of in de badkamer, een loodgieter is de geschikte professional. En als we praten over een gevarieerd takenpakket, dan overdrijven we niet. Of het nu gaat om het vervangen van kranen, het plaatsen van een nieuwe afvoer, het aansluiten van een boiler, kleine rioleringswerken, het installeren van een warmtepomp of het aanbrengen van buisisolatie, onze loodgieter in Leuven doet het allemaal.

 • Leidingen plaatsen, verplaatsen, herstellen en vervangen
 • Sanitair installeren, onderhouden en herstellen
 • Verwarmingsinstallaties installeren, herstellen en service
 • Plaatsen van vloerverwarming
 • Vegen en tuberen van de schoorsteen van centrale verwarming of houtkachel
 • Kranen herstellen en vervangen
 • Plaatsen van thermische en fotovoltaïsche zonnepanelen
 • Lekkages opsporen en vervangen
 • Afvoer plaatsen en vervangen
 • Volledige badkamerrenovaties
 • Ontstoppingsdienst voor ontstoppingen van wc, riool, gootsteen, douche, ..
 • Plaatsen van buisisolatie, beter gekend als leidingisolatie
 • Kleine rioleringswerken
 • Installeren van warmtepompen
 • Plaatsen van zonneboilers
 • Plaatsen en onderhouden van airconditioning
 • Spoedinterventies en noodinterventies
 • Ontkalken van boiler, waterleiding of urinesteen verwijderen
 • Camera inspectie voor rioolinspectie
 • Geurdetectie om geurhinder op te sporen
 • En nog veel meer!

Wat doet een installateur?

Een loodgieter installateur is een vakman die gespecialiseerd is in het installeren, onderhouden en repareren van sanitair, verwarmingssystemen, ventilatie en leidingwerk in gebouwen. Hier zijn enkele specifieke taken die wij als loodgieter installateur kunnen uitvoeren:

 • Sanitaire installaties: De loodgieter installateur is verantwoordelijk voor het installeren en onderhouden van sanitaire voorzieningen, zoals wastafels, toiletten, douches en badkuipen.
 • Verwarmingssystemen: Dit omvat het installeren en onderhouden van verwarmingssystemen, zoals boilers, radiatoren, vloerverwarming en warmtepompen.
 • Ventilatiesystemen: Loodgieter installateurs zijn ook betrokken zijn bij het installeren van ventilatiesystemen om een goede luchtcirculatie in gebouwen te waarborgen.
 • Leidingwerk: We leggen en onderhouden leidingen voor zowel water als gas, zorgen voor een correcte aansluiting en repareren eventuele lekken.
 • Reparaties: Loodgieter installateurs zijn betrokken bij het opsporen en repareren van lekkages, verstoppingen en andere problemen met sanitair en leidingen.
 • Duurzame oplossingen: Als loodgieter installateurs specialiseren wij ons in duurzame oplossingen, zoals het installeren van energiezuinige verwarmingssystemen of het adviseren over waterbesparende maatregelen.
 • Noodinterventies: We kunnen ook worden opgeroepen voor spoedreparaties, zoals het verhelpen van plotselinge lekken of verstoppingen.

Zeer professioneel en eerlijk. Een absolute aanrader.

Chris Brike

Vakman die heel proper werk aflevert. Vriendelijk in de omgang en eerlijk. Zeker aan te raden.

Daan Dupont

Meerdere werken laten uitvoeren en er staan er nog gepland met hem. Een goede vakman en nog eens sympathiek ook. Aanrader!

Vince Denis

Snel gekomen op een zaterdag, hij heeft ons goed geholpen.

Federica

David Lebegge

Wens je een offerte op maat? Aarzel niet om ons te contacteren.

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en andere cookie-achtige technieken. Met de cookies volgen wij jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten?  Bekijk ons cookiebeleid
✕ Sluit