Aan het laden...
24/7 ontstoppingsdienst en spoedinterventies

Loodgieter Kessel-Lo

Heat Solutions Kessel-Lo

Lekkage, verstopping of defect? Wij helpen je direct!

Loodgietersbedrijf met meer dan 30 jaar ervaring
Ook 24/7 spoedinterventies mogelijk
Van lekkages en verstopping tot defecten aan cv-ketels
We kunnen steeds snel ter plaatste zijn
Loodgieter in Kessel-Lo voor alle sanitair- en verwarmingsproblemen zoals lekkages, verstoppingen, onderhoud, herstellingen en installaties

Professionele loodgieter in Kessel-Lo: Betrouwbaar en deskundig

Als het gaat om loodgieterswerk, is het essentieel om een betrouwbare en deskundige professional te vinden. Of het nu gaat om een lekkende kraan, verstopte afvoer of een volledige installatie, een bekwame loodgieter is de sleutel tot een soepel verlopende en efficiënte oplossing.

Voor alle sanitaire- en verwarmingsproblemen in Kessel-Lo

Op zoek naar een betrouwbare en ervaren loodgieter in Kessel-Lo? Zoek niet verder! Bij Heat Solutions staan we garant voor meer dan 30 jaar vakmanschap en expertise. Onze toewijding aan kwaliteit maakt ons dé specialist die al jouw sanitaire- en verwarmingsproblemen vakkundig oplost.

Wij streven naar perfectie en werken met een scherp oog voor detail om ervoor te zorgen dat elk project met precisie wordt uitgevoerd. Bij Heat Solutions kun je rekenen op een uitmuntende service waarop je altijd kunt vertrouwen. Ons team van professionals staat klaar om jouw verwachtingen te overtreffen en jouw problemen snel en efficiënt op te lossen.

Heb je vragen over onze uitgebreide diensten als loodgieter in Kessel-Lo? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via de contactpagina op onze website. Wij zijn er om jou met plezier verder te helpen! Kies voor deskundigheid, kies voor Heat Solutions - jouw betrouwbare partner voor alle sanitaire- en verwarmingsuitdagingen in Kessel-Lo.

24 op 7 beschikbaar voor spoedinterventies in Kessel-Lo

Als ervaren loodgieter in Kessel-Lo staan wij klaar voor spoedinterventies. Of het nu gaat om het opsporen van complexe lekkages of het verhelpen van problemen met de waterdruk, wij als professionele loodgieter hebben de nodige vaardigheden om elk sanitair en verwarmingsprobleem aan te pakken. Onze vakkundigheid garandeert een snelle en effectieve oplossing, waardoor eventuele ongemakken voor jou als klant tot een minimum worden beperkt.

Sanitair problemen zoals een lekkende kraan, kelder leegpompen, verstoppingen in Kessel-Lo

Als deskundige loodgieter in Kessel-Lo beschikken we over geavanceerde apparatuur en innovatieve benaderingen om problemen op een effectieve manier te verhelpen. Of het nu gaat om het inzetten van camerasystemen voor het opsporen van verstoppingen of het gebruik van geavanceerde lekdetectieapparatuur, als moderne loodgieter maken we gebruik van de nieuwste technologieën om nauwkeurige diagnoses te stellen. Dit leidt tot een versnelde reparatieprocedure en beperkt de overlast voor jou als gewaardeerde klant.

Centrale verwarming problemen zoals herstellingen en onderhoud in Kessel-Lo

Of het nu gaat om een radiator die niet opwarmt, een vreemd geluid in het verwarmingssysteem, of zelfs een totale uitval van de verwarming, als ervaren loodgieter in Kessel-Lo zijn wij bekwaam om snel en doeltreffend alle gebreken en problemen te achterhalen en op te lossen. Met onze uitgebreide kennis en vaardigheden zijn we in staat verschillende verwarmingsproblemen adequaat aan te pakken en te zorgen voor een efficiënte oplossing, waardoor jouw verwarmingssysteem weer optimaal presteert.

Niet goed functioneren van radiatoren in Kessel-Lo

Een veelvoorkomend probleem dat zich voordoet, betreft de onjuiste werking van radiatoren. Dit kan leiden tot ongelijkmatige verwarming in huis en ongemak tijdens koude dagen. Als loodgieter in Kessel-Lo staan wij paraat om de onderliggende oorzaak van dit probleem te onderzoeken. Of het nu gaat om luchtbellen in het verwarmingssysteem, verstopte leidingen, of problemen met de thermostaat, wij voeren een grondige analyse uit.

Na het nauwkeurig vaststellen van het specifieke probleem, gaan wij over tot de benodigde herstelwerkzaamheden om ervoor te zorgen dat jouw verwarmingssysteem weer optimaal functioneert. Ons streven is om een gelijkmatige en aangename verwarming in jouw huis te waarborgen, waardoor je zorgeloos kunt genieten van een warme leefomgeving, zelfs tijdens de koudste dagen.

Problemen met de verwarmingsinstallatie (cv-ketel) in Kessel-Lo

Een veelvoorkomend probleem dat zich voordoet bij verwarmingssystemen is het ervaren van ongebruikelijke geluiden, variërend van kloppende geluiden tot borrelen of suizen. Als ervaren loodgieter in Kessel-Lo hebben wij de deskundigheid om deze geluiden te onderzoeken en vast te stellen of ze voortkomen uit luchtbellen, kalkaanslag of andere technische complicaties. Door het probleem nauwkeurig te analyseren en effectief op te lossen, kunnen wij verzekeren dat jouw verwarmingssysteem weer stil en efficiënt zal functioneren.

Defecte thermostaat of een kapotte circulatiepomp in Kessel-Lo

In sommige gevallen kan het zelfs gebeuren dat de verwarming volledig uitvalt, wat resulteert in een onaangenaam koude omgeving in je huis. Deze uitval kan diverse oorzaken hebben, zoals een disfunctionerende thermostaat, een circulatiepomp die niet naar behoren werkt, of problemen met de ketel zelf.

Als ervaren loodgieter in Kessel-Lo staan wij gereed om een grondige inspectie van je verwarmingssysteem uit te voeren. Tijdens deze inspectie zullen we zorgvuldig de bron van het probleem identificeren. Of het nu gaat om een falende thermostaat, een kapotte circulatiepomp of ketelproblemen, wij beschikken over de kennis om het probleem nauwkeurig te diagnosticeren.

Na het vaststellen van de oorzaak zullen wij de vereiste reparaties uitvoeren om ervoor te zorgen dat je verwarming weer volledig operationeel is. Op deze manier garanderen wij dat je huis snel weer behaaglijk warm wordt.

Boiler installatie, depannage en onderhoud in Kessel-Lo

Onvoldoende warm water, vreemde geluiden uit de boiler, lekkages of andere storingen? Als vakkundige installateur in Kessel-Lo zijn wij in staat om snel en efficiënt de kern van het probleem te achterhalen en de benodigde herstelwerkzaamheden uit te voeren.

Of het nu gaat om een defecte thermostaat, problemen met de verwarmingselementen, opgehoopte sedimenten, luchtbellen, lekkages of kalkaanslag in de boiler, als ervaren loodgieter in Kessel-Lo voeren wij een gedegen inspectie uit. We identificeren de oorzaak van het probleem en voeren de nodige reparaties uit, variërend van het vervangen van onderdelen, het doorspoelen van de boiler, het nauwkeurig afstellen van de thermostaat, grondig reinigen en ontluchten, tot zelfs het installeren van een nieuwe boiler. Op die manier zorgen wij ervoor dat je snel weer kunt profiteren van een ononderbroken toevoer van warm water.

Rioleringswerken zoals reparatie of renovatie riool in Kessel-Lo

Voor professionele rioleringswerken in de regio Kessel-Lo ben je bij ons aan het juiste adres wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare loodgieter. Als ervaren vakman in Kessel-Lo staan wij paraat om elk rioleringsprobleem aan te pakken met snelle en doeltreffende oplossingen.

Of het nu gaat om een verstopte afvoer, een lekkende pijp, langzaam wegstromend afvalwater, een kenmerkende rioolgeur of meer complexe rioleringsproblemen, wij hebben de kennis om snel en efficiënt te handelen. Wij begrijpen dat rioleringsproblemen onmiddellijke aandacht vereisen, en daarom bieden wij een snelle respons om aan jouw behoeften te voldoen. Of het nu gaat om het ontstoppen van een verstopte afvoer, het herstellen van lekkages, of het vervangen van beschadigde leidingen, wij staan gereed om de klus te klaren.

Ontkalken van boiler of waterleiding of urinesteen verwijderen in Kessel-Lo

Onze loodgietersservice in Kessel-Lo is gespecialiseerd in het doelmatig verwijderen van kalk in leidingen, toiletten en diverse apparaten, wat bijdraagt aan het optimaal functioneren van je water- en verwarmingssystemen.

Kalkvorming, een gangbaar probleem, kan zowel de efficiëntie van je leidingen als van je apparatuur negatief beïnvloeden, en kan in toiletten zorgen voor de ontwikkeling van stinkende urinesteen. Ons gebruik van geavanceerde methodes en veilige ontkalkingsmiddelen garandeert het verwijderen van kalk zonder schade toe te brengen aan de leidingen. Dit leidt niet alleen tot een verbeterde waterdoorvoer, maar verhoogt ook de efficiëntie van apparaten zoals boilers en warmwatersystemen.

Schoorsteenveger: schoorsteen reinigen, vegen of tuberen in Kessel-Lo

Als toegewijde loodgieters in Kessel-Lo bieden wij uitgebreide diensten voor het onderhoud van schoorstenen. Hierdoor blijft jouw open haard of verwarmingssysteem veilig en efficiënt werken.

Een goed onderhouden schoorsteen is van cruciaal belang voor zowel de veiligheid als de prestaties van je open haard of verwarmingssysteem. Onze expertise ligt in het verwijderen van roet, vuil en creosootophopingen die zich in de loop der tijd kunnen ophopen. Dit zorgt niet alleen voor een optimale rookafvoer, maar minimaliseert ook het risico op schoorsteenbranden.

Schoorsteentubering omvat het installeren van een flexibele roestvrijstalen buis in een bestaande schoorsteen. Dit is noodzakelijk wanneer schoorstenen onveilig zijn of een slechte trek vertonen, wat soms blijkt uit condensatieproblemen in huis.

Ontstoppingsdienst: ontstoppen van wc, riool, gootsteen, douche, ... in Kessel-Lo

Afvoerleidingen van toiletten, gootstenen en douches kunnen gemakkelijk verstopt raken, soms zelfs tot aan de riolering, wat het hele sanitairsysteem beïnvloedt. Onze professionele ontstoppingsdienst staat 24/7 voor je klaar om problemen met verstopte leidingen, afvoeren of rioleringen op te lossen.

Rioolinspectie met camera: grondige evaluatie van rioleringssystemen in Kessel-Lo

Een rioolinspectie is een proces waarbij een grondige beoordeling en analyse van het rioleringssysteem in een gebouw of op een terrein wordt uitgevoerd. Het doel is om de conditie van de leidingen en afvoerkanalen te evalueren en eventuele problemen zoals verstoppingen, scheuren, breuken of andere schade te identificeren. Dit wordt gedaan met behulp van geavanceerde technologieën zoals camerasystemen en leidingdetectoren.

Tijdens een rioolinspectie wordt een flexibele camera in de riolering ingebracht, die real-time beelden van de binnenkant van de leidingen naar ons stuurt. Deze beelden bieden een gedetailleerd overzicht van de conditie van de leidingen en stellen ons in staat om eventuele afwijkingen of problemen te detecteren. Bovendien kunnen rook- of kleurstoftesten worden uitgevoerd om eventuele lekkages of onregelmatigheden in het systeem op te sporen.

Geurdetectie: opsporen van onaangename geurproblemen in Kessel-Lo

Heb je last van hinderlijke rioolgeuren zonder enige aanwijzing van een verstopping? Ons ervaren team in Kessel-Lo kan geurdetectie uitvoeren om de bron van deze onaangename geur te lokaliseren. We maken gebruik van geavanceerde rookgeneratoren om de oorzaak van de geurproblemen te identificeren en garanderen professionele verwijdering. Deze service wordt aangeboden in de regio Kessel-Lo.

Wat doet een loodgieter?

Een loodgieter neemt diverse taken op zich. Het vakgebied van loodgieters omvat het installeren, onderhouden en repareren van sanitair, verwarming en leidingen. Of het nu gaat om het sanitair in de keuken of in de badkamer, een loodgieter is de geschikte professional. En als we praten over een gevarieerd takenpakket, dan overdrijven we niet. Of het nu gaat om het vervangen van kranen, het plaatsen van een nieuwe afvoer, het aansluiten van een boiler, kleine rioleringswerken, het installeren van een warmtepomp of het aanbrengen van buisisolatie, onze loodgieter in Kessel-Lo doet het allemaal.

 • Leidingen plaatsen, verplaatsen, herstellen en vervangen
 • Sanitair installeren, onderhouden en herstellen
 • Verwarmingsinstallaties installeren, herstellen en service
 • Plaatsen van vloerverwarming
 • Vegen en tuberen van de schoorsteen van centrale verwarming of houtkachel
 • Kranen herstellen en vervangen
 • Plaatsen van thermische en fotovoltaïsche zonnepanelen
 • Lekkages opsporen en vervangen
 • Afvoer plaatsen en vervangen
 • Volledige badkamerrenovaties
 • Ontstoppingsdienst voor ontstoppingen van wc, riool, gootsteen, douche, ..
 • Plaatsen van buisisolatie, beter gekend als leidingisolatie
 • Kleine rioleringswerken
 • Installeren van warmtepompen
 • Plaatsen van zonneboilers
 • Plaatsen en onderhouden van airconditioning
 • Spoedinterventies en noodinterventies
 • Ontkalken van boiler, waterleiding of urinesteen verwijderen
 • Camera inspectie voor rioolinspectie
 • Geurdetectie om geurhinder op te sporen
 • En nog veel meer!

Wat doet een installateur?

Een loodgieter installateur is een vakman die gespecialiseerd is in het installeren, onderhouden en repareren van sanitair, verwarmingssystemen, ventilatie en leidingwerk in gebouwen. Hier zijn enkele specifieke taken die wij als loodgieter installateur kunnen uitvoeren:

 • Sanitaire installaties: De loodgieter installateur is verantwoordelijk voor het installeren en onderhouden van sanitaire voorzieningen, zoals wastafels, toiletten, douches en badkuipen.
 • Verwarmingssystemen: Dit omvat het installeren en onderhouden van verwarmingssystemen, zoals boilers, radiatoren, vloerverwarming en warmtepompen.
 • Ventilatiesystemen: Loodgieter installateurs zijn ook betrokken zijn bij het installeren van ventilatiesystemen om een goede luchtcirculatie in gebouwen te waarborgen.
 • Leidingwerk: We leggen en onderhouden leidingen voor zowel water als gas, zorgen voor een correcte aansluiting en repareren eventuele lekken.
 • Reparaties: Loodgieter installateurs zijn betrokken bij het opsporen en repareren van lekkages, verstoppingen en andere problemen met sanitair en leidingen.
 • Duurzame oplossingen: Als loodgieter installateurs specialiseren wij ons in duurzame oplossingen, zoals het installeren van energiezuinige verwarmingssystemen of het adviseren over waterbesparende maatregelen.
 • Noodinterventies: We kunnen ook worden opgeroepen voor spoedreparaties, zoals het verhelpen van plotselinge lekken of verstoppingen.

Zeer professioneel en eerlijk. Een absolute aanrader.

Chris Brike

Vakman die heel proper werk aflevert. Vriendelijk in de omgang en eerlijk. Zeker aan te raden.

Daan Dupont

Meerdere werken laten uitvoeren en er staan er nog gepland met hem. Een goede vakman en nog eens sympathiek ook. Aanrader!

Vince Denis

Snel gekomen op een zaterdag, hij heeft ons goed geholpen.

Federica

David Lebegge

Wens je een offerte op maat? Aarzel niet om ons te contacteren.

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en andere cookie-achtige technieken. Met de cookies volgen wij jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten?  Bekijk ons cookiebeleid
✕ Sluit