Aan het laden...
24/7 ontstoppingsdienst en spoedinterventies

Loodgieter Diest

Heat Solutions Diest

Lekkage, verstopping of defect? Wij helpen je direct!

Loodgietersbedrijf met meer dan 30 jaar ervaring
Ook 24/7 spoedinterventies mogelijk
Van lekkages en verstopping tot defecten aan cv-ketels
We kunnen steeds snel ter plaatste zijn
Loodgieter in Diest voor alle sanitair- en verwarmingsproblemen zoals lekkages, verstoppingen, onderhoud, herstellingen en installaties

Professionele loodgieter in Diest: Betrouwbaar en deskundig

Als het gaat om loodgieterswerk, is het essentieel om een betrouwbare en deskundige professional te vinden. Of het nu gaat om een lekkende kraan, verstopte afvoer of een volledige installatie, een bekwame loodgieter is de sleutel tot een soepel verlopende en efficiënte oplossing.

Voor alle sanitaire- en verwarmingsproblemen in Diest

Indien je op zoek bent naar een ervaren loodgieter in Diest, ben je bij Heat Solutions aan het juiste adres. Met meer dan 30 jaar ervaring staan wij garant voor een doeltreffende aanpak van al jouw sanitaire- en verwarmingsproblemen. Ons team hecht veel waarde aan precisie en biedt een uitmuntende service waarop je te allen tijde kunt vertrouwen. Voor eventuele vragen over onze loodgietersdiensten in Diest, aarzel niet om contact met ons op te nemen via de contactpagina op onze website. Wij zijn er om je met plezier verder te helpen!

24 op 7 beschikbaar voor spoedinterventies in Diest

Als deskundige loodgieter in Diest zijn wij beschikbaar voor spoedinterventies. Of het nu gaat om het opsporen van complexe lekkages of het verhelpen van problemen met de waterdruk, wij als professionele loodgieter beschikken over de benodigde vaardigheden om elk sanitair en verwarmingsprobleem aan te pakken. Onze vakkundigheid staat garant voor een snelle en efficiënte oplossing, waardoor het ongemak voor jou als klant tot een minimum wordt beperkt.

Sanitair problemen zoals een lekkende kraan, kelder leegpompen, verstoppingen in Diest

Als professionele loodgieter in Diest beschikken wij over geavanceerde apparatuur en innovatieve technieken om problemen efficiënt aan te pakken. Of het nu gaat om het inzetten van camerasystemen voor het identificeren van verstoppingen of het gebruik van geavanceerde lekdetectieapparatuur, als moderne loodgieter maken wij gebruik van cutting-edge technologieën om nauwkeurige diagnoses te stellen. Dit leidt tot snellere reparaties en minder ongemak voor jou als klant.

Centrale verwarming problemen zoals herstellingen en onderhoud in Diest

Of het nu gaat om een koude radiator, een vreemd geluid in het verwarmingssysteem, of zelfs een volledige uitval van de verwarming, als ervaren loodgieter in Diest kunnen wij snel en doeltreffend alle mankementen en storingen identificeren en verhelpen. Wij beschikken over de benodigde expertise om diverse verwarmingsproblemen aan te pakken en zorgen voor een effectieve oplossing, zodat jouw verwarmingssysteem weer optimaal presteert.

Niet goed functioneren van radiatoren in Diest

Een veelvoorkomend issue waar veel mensen mee te maken krijgen, betreft het suboptimaal presteren van hun radiatoren. Dit kan leiden tot ongelijkmatige verwarming in huis en ongemak gedurende koude periodes. Als loodgieter in Diest staan wij klaar om de oorzaak van dit probleem te analyseren. Of het nu gaat om de aanwezigheid van luchtbellen in het verwarmingssysteem, verstopte leidingen of problemen met de thermostaat, wij nemen de tijd om een grondige inspectie uit te voeren.

Na het identificeren van de specifieke aard van het probleem, zetten wij stappen om de benodigde reparaties uit te voeren. Op die manier zorgen wij ervoor dat jouw verwarmingssysteem weer optimaal en efficiënt kan functioneren. Ons doel is om een gelijkmatige en comfortabele verwarming in jouw huis te garanderen, waardoor je volop kunt genieten van een warme en behaaglijke leefomgeving, zelfs tijdens de koudste dagen.

Problemen met de verwarmingsinstallatie (cv-ketel) in Diest

Een frequent voorkomend issue bij verwarmingssystemen is het ontstaan van ongewone geluiden, variërend van kloppende geluiden tot borrelen of suizen. Als ervaren loodgieter in Diest zijn wij in staat om deze geluiden te analyseren en te bepalen of ze worden veroorzaakt door luchtbellen, kalkaanslag of andere technische complicaties. Door het probleem zorgvuldig te identificeren en aan te pakken, kunnen wij verzekeren dat jouw verwarmingssysteem weer stil en doeltreffend zal functioneren.

Defecte thermostaat of een kapotte circulatiepomp in Diest

In bepaalde gevallen kan de verwarming zelfs volledig uitvallen, waardoor je huis in de kou kan belanden. Verschillende oorzaken, zoals een defecte thermostaat, een kapotte circulatiepomp of problemen met de ketel, kunnen hieraan ten grondslag liggen. Als ervaren loodgieter in Diest zijn wij in staat een grondige inspectie uit te voeren, de bron van het probleem vast te stellen en de nodige reparaties uit te voeren om je verwarming weer operationeel te maken.

Boiler installatie, depannage en onderhoud in Diest

Ervaar je een tekort aan warm water, ongebruikelijke geluiden vanuit de boiler, lekkages of andere storingen? Als professionele installateur in Diest kunnen wij snel en efficiënt de oorzaak van het probleem identificeren en de benodigde reparaties uitvoeren.

Of het nu gaat om een defecte thermostaat, problemen met de verwarmingselementen, ophoping van sedimenten, luchtbellen, lekkages of kalkaanslag in de boiler, als ervaren loodgieter in Diest voeren wij een grondige inspectie uit. Wij achterhalen de bron van het probleem en voeren de noodzakelijke herstelwerkzaamheden uit, of het nu gaat om het vervangen van onderdelen, het doorspoelen van de boiler, het nauwkeurig afstellen van de thermostaat, grondig reinigen en ontluchten, of het installeren van een nieuwe boiler. Op die manier zorgen wij ervoor dat je snel weer kunt genieten van een constante toevoer van warm water.

Rioleringswerken zoals reparatie of renovatie riool in Diest

Wie in de regio Diest op zoek is naar een betrouwbare loodgieter voor professionele rioleringswerken, kan bij ons terecht. Als ervaren loodgieter in Diest zijn wij bereid om elk rioleringsprobleem aan te pakken met snelle en effectieve oplossingen.

Of het nu gaat om een verstopte afvoer, een lekkende pijp, langzaam wegstromend afvalwater, een herkenbare rioolgeur of meer complexe rioleringsproblemen, wij hebben de deskundigheid om het snel en efficiënt te verhelpen. Wij begrijpen dat rioleringsproblemen urgent kunnen zijn, en daarom bieden wij een snelle respons om aan jouw behoeften te voldoen. Of het nu gaat om het ontstoppen van een verstopte afvoer, het repareren van lekkages of het vervangen van beschadigde leidingen, wij staan paraat om de klus te klaren.

Ontkalken van boiler of waterleiding of urinesteen verwijderen in Diest

In onze hoedanigheid als deskundige loodgieters in Diest, bieden we gespecialiseerde diensten aan voor het doeltreffend verwijderen van kalk uit leidingen, toiletten en huishoudelijke apparaten. Dit helpt bij het behouden van de optimale werking van zowel je waterleiding- als verwarmingssystemen.

Kalkophoping is een veelvoorkomende oorzaak van verminderde efficiëntie in leidingen en toestellen, en kan in toiletten onaangename urinesteen veroorzaken. Onze geavanceerde en veilige methoden voor het ontkalken voorkomen schade aan leidingen, wat resulteert in verbeterde waterstroom en een efficiëntere werking van apparatuur zoals boilers en warmwaterinstallaties.

Schoorsteenveger, schoorsteen vegen of tuberen in Diest

Als ervaren loodgieter in Diest bieden wij uitgebreide diensten op het gebied van schoorsteenvegen om ervoor te zorgen dat jouw open haard of verwarmingssysteem veilig en efficiënt blijft functioneren.

Het onderhouden van een schoorsteen is van vitaal belang voor de veiligheid en prestaties van je open haard of verwarming. Wij zijn experts in het verwijderen van roet, vuil en creosoot ophopingen die zich in de loop der tijd in de schoorsteen kunnen ophopen. Dit zorgt niet alleen voor een optimale rookafvoer, maar vermindert ook het risico op schoorsteenbranden.

Tuberen van schoorstenen omvat het installeren van een flexibele roestvrijstalen buis in de bestaande schoorsteen. Deze procedure is noodzakelijk wanneer schoorstenen onveilig zijn of een slechte trek vertonen. Een duidelijk teken hiervan kan het optreden van condensatie in de woning zijn.

Ontstoppingsdienst: ontstoppen van wc, riool, gootsteen, douche, ... in Diest

Afvoerleidingen van toiletten, gootstenen en douches kunnen gemakkelijk verstopt raken, soms zelfs tot aan de riolering, waardoor het gehele sanitairsysteem wordt beïnvloed. Onze professionele ontstoppingsdienst staat 24/7 paraat om problemen met verstopte leidingen, afvoeren of rioleringen op te lossen.

Camera inspectie van riolering, rioolinspectie in Diest

Een rioolinspectie is een proces waarbij een grondige beoordeling en analyse van het rioleringssysteem in een gebouw of op een terrein wordt uitgevoerd. Het doel is om de conditie van de leidingen en afvoerkanalen te evalueren en eventuele problemen zoals verstoppingen, scheuren, breuken of andere schade te identificeren. Dit wordt gedaan met behulp van geavanceerde technologieën zoals camerasystemen en leidingdetectoren.

Tijdens een rioolinspectie wordt een flexibele camera in de riolering ingebracht die real-time beelden van de binnenkant van de leidingen naar ons stuurt. Deze beelden bieden een gedetailleerd overzicht van de conditie van de leidingen en stellen ons in staat om eventuele afwijkingen of problemen te detecteren. Bovendien kunnen rook- of kleurstoftesten worden uitgevoerd om eventuele lekkages of onregelmatigheden in het systeem op te sporen.

Geurdetectie, geurhinder opsporen in Diest

Ervaar je hinderlijke rioolgeur zonder enige aanwijzing van een verstopping? Ons deskundige team in Diest kan geurdetectie uitvoeren om de oorsprong van deze onaangename geur te lokaliseren. We maken hierbij gebruik van een geavanceerde rookgenerator. Zodra we de bron van de geurhinder hebben geïdentificeerd, staan we garant voor vakkundige verwijdering. Deze service wordt aangeboden in de regio Diest.

Wat doet een loodgieter?

Een loodgieter neemt diverse taken op zich. Het vakgebied van loodgieters omvat het installeren, onderhouden en repareren van sanitair, verwarming en leidingen. Of het nu gaat om het sanitair in de keuken of in de badkamer, een loodgieter is de geschikte professional. En als we praten over een gevarieerd takenpakket, dan overdrijven we niet. Of het nu gaat om het vervangen van kranen, het plaatsen van een nieuwe afvoer, het aansluiten van een boiler, kleine rioleringswerken, het installeren van een warmtepomp of het aanbrengen van buisisolatie, onze loodgieter in Diest doet het allemaal.

 • Leidingen plaatsen, verplaatsen, herstellen en vervangen
 • Sanitair installeren, onderhouden en herstellen
 • Verwarmingsinstallaties installeren, herstellen en service
 • Plaatsen van vloerverwarming
 • Vegen en tuberen van de schoorsteen van centrale verwarming of houtkachel
 • Kranen herstellen en vervangen
 • Plaatsen van thermische en fotovoltaïsche zonnepanelen
 • Lekkages opsporen en vervangen
 • Afvoer plaatsen en vervangen
 • Volledige badkamerrenovaties
 • Ontstoppingsdienst voor ontstoppingen van wc, riool, gootsteen, douche, ..
 • Plaatsen van buisisolatie, beter gekend als leidingisolatie
 • Kleine rioleringswerken
 • Installeren van warmtepompen
 • Plaatsen van zonneboilers
 • Plaatsen en onderhouden van airconditioning
 • Spoedinterventies en noodinterventies
 • Ontkalken van boiler, waterleiding of urinesteen verwijderen
 • Camera inspectie voor rioolinspectie
 • Geurdetectie om geurhinder op te sporen
 • En nog veel meer!

Wat doet een installateur?

Een loodgieter installateur is een vakman die gespecialiseerd is in het installeren, onderhouden en repareren van sanitair, verwarmingssystemen, ventilatie en leidingwerk in gebouwen. Hier zijn enkele specifieke taken die wij als loodgieter installateur kunnen uitvoeren:

 • Sanitaire installaties: De loodgieter installateur is verantwoordelijk voor het installeren en onderhouden van sanitaire voorzieningen, zoals wastafels, toiletten, douches en badkuipen.
 • Verwarmingssystemen: Dit omvat het installeren en onderhouden van verwarmingssystemen, zoals boilers, radiatoren, vloerverwarming en warmtepompen.
 • Ventilatiesystemen: Loodgieter installateurs zijn ook betrokken zijn bij het installeren van ventilatiesystemen om een goede luchtcirculatie in gebouwen te waarborgen.
 • Leidingwerk: We leggen en onderhouden leidingen voor zowel water als gas, zorgen voor een correcte aansluiting en repareren eventuele lekken.
 • Reparaties: Loodgieter installateurs zijn betrokken bij het opsporen en repareren van lekkages, verstoppingen en andere problemen met sanitair en leidingen.
 • Duurzame oplossingen: Als loodgieter installateurs specialiseren wij ons in duurzame oplossingen, zoals het installeren van energiezuinige verwarmingssystemen of het adviseren over waterbesparende maatregelen.
 • Noodinterventies: We kunnen ook worden opgeroepen voor spoedreparaties, zoals het verhelpen van plotselinge lekken of verstoppingen.

Zeer professioneel en eerlijk. Een absolute aanrader.

Chris Brike

Vakman die heel proper werk aflevert. Vriendelijk in de omgang en eerlijk. Zeker aan te raden.

Daan Dupont

Meerdere werken laten uitvoeren en er staan er nog gepland met hem. Een goede vakman en nog eens sympathiek ook. Aanrader!

Vince Denis

Snel gekomen op een zaterdag, hij heeft ons goed geholpen.

Federica

David Lebegge

Wens je een offerte op maat? Aarzel niet om ons te contacteren.

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en andere cookie-achtige technieken. Met de cookies volgen wij jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten?  Bekijk ons cookiebeleid
✕ Sluit