Aan het laden...
24/7 ontstoppingsdienst en spoedinterventies

Loodgieter Sint-Truiden

Heat Solutions Sint-Truiden

Lekkage, verstopping of defect? Wij helpen je direct!

Loodgietersbedrijf met meer dan 30 jaar ervaring
Ook 24/7 spoedinterventies mogelijk
Van lekkages en verstopping tot defecten aan cv-ketels
We kunnen steeds snel ter plaatste zijn
Loodgieter in Sint-Truiden voor alle sanitair- en verwarmingsproblemen zoals lekkages, verstoppingen, onderhoud, herstellingen en installaties

Professionele loodgieter in Sint-Truiden: Betrouwbaar en deskundig

Als het gaat om loodgieterswerk, is het essentieel om een betrouwbare en deskundige professional te vinden. Of het nu gaat om een lekkende kraan, verstopte afvoer of een volledige installatie, een bekwame loodgieter is de sleutel tot een soepel verlopende en efficiënte oplossing.

Voor alle sanitaire- en verwarmingsproblemen in Sint-Truiden

Op zoek naar een ervaren loodgieter in Sint-Truiden? Ontdek de uitgebreide diensten van Heat Solutions, een toonaangevend loodgietersbedrijf met meer dan 30 jaar ervaring. Wij zijn gespecialiseerd in het snel en vakkundig oplossen van sanitaire- en verwarmingsproblemen. Met oog voor detail bieden wij een hoogwaardige service waarop je altijd kunt rekenen.

Heb je vragen over onze loodgietersdiensten in Sint-Truiden? Neem eenvoudig contact met ons op via de contactpagina op onze website. Heat Solutions staat klaar om je verder te helpen met plezier en expertise. Kies voor betrouwbaarheid en vakmanschap. Kies Heat Solutions als jouw professionele loodgieter in Sint-Truiden.

24 op 7 beschikbaar voor spoedinterventies in Sint-Truiden

Als ervaren loodgietersbedrijf in Sint-Truiden zijn wij beschikbaar voor snelle interventies bij urgente sanitair- en verwarmingsproblemen. Of het nu gaat om het opsporen van complexe lekkages of het verhelpen van waterdrukproblemen, onze bekwame loodgieters hebben de expertise om diverse problemen adequaat aan te pakken. We streven niet alleen naar snelle oplossingen, maar ook naar duurzaamheid door de onderliggende oorzaken grondig te identificeren en te verhelpen. Kiezen voor onze diensten betekent vertrouwen op een professionele aanpak die gericht is op het minimaliseren van overlast voor onze klanten.

Sanitair problemen zoals een lekkende kraan, kelder leegpompen, verstoppingen in Sint-Truiden

Als bedreven loodgieter in Sint-Truiden hanteren wij geavanceerde technologieën en innovatieve methoden om problemen op een efficiënte en effectieve wijze aan te pakken. Of het nu gaat om het inzetten van geavanceerde camerasystemen om verstoppingen nauwkeurig te lokaliseren of het gebruik van hoogtechnologische lekdetectieapparatuur, als moderne loodgieter maken wij gebruik van cutting-edge technologieën om een grondige diagnose te stellen.

Deze geavanceerde aanpak resulteert in een versnelde en doeltreffende reparatieprocedure, waardoor eventuele hinder voor jou als gewaardeerde klant tot een minimum wordt beperkt. In essentie stellen wij door onze toewijding aan state-of-the-art technologieën niet alleen het oplossen van problemen centraal, maar doen dit op een snelle, nauwkeurige wijze met zo min mogelijk verstoring van jouw dagelijkse routine.

Centrale verwarming problemen zoals herstellingen en onderhoud in Sint-Truiden

Als ervaren loodgieter in Sint-Truiden staan wij paraat om problemen met jouw verwarming snel en doeltreffend op te lossen, of het nu gaat om een radiator die niet op temperatuur komt, een vreemd geluid in het systeem of een totale uitval. Wij kunnen diverse gebreken identificeren en zorgen voor een snelle oplossing, waardoor jouw verwarmingssysteem weer optimaal functioneert en jouw comfort hersteld wordt.

Niet goed functioneren van radiatoren in Sint-Truiden

Een veelvoorkomend issue is het niet optimaal functioneren van radiatoren, wat kan leiden tot ongemak en ongelijkmatige verwarming. Als loodgieter in Sint-Truiden analyseren wij de oorzaak, zoals luchtbellen, verstopte leidingen of problemen met de thermostaat. Door gerichte reparaties zorgen wij ervoor dat het verwarmingssysteem weer efficiënt werkt, waardoor een comfortabele en gelijkmatige verwarming in huis wordt gegarandeerd, zelfs tijdens koude dagen.

Problemen met de verwarmingsinstallatie (cv-ketel) in Sint-Truiden

Bij verwarmingssystemen doen zich vaak ongewone geluiden voor, zoals kloppende geluiden, borrelen of suizen. Als ervaren loodgieter in Sint-Truiden hebben wij de vaardigheden om deze geluiden te onderzoeken en vast te stellen of ze worden veroorzaakt door luchtbellen, kalkaanslag of andere technische problemen. Door het grondig analyseren van het probleem en het effectief aanpakken ervan, kunnen wij verzekeren dat jouw verwarmingssysteem weer geruisloos en efficiënt zal werken.

Defecte thermostaat of een kapotte circulatiepomp in Sint-Truiden

In sommige gevallen kan de verwarming zelfs helemaal uitvallen, waardoor je huis onaangenaam koud wordt. Verscheidene problemen, zoals een defecte thermostaat, een niet-functionerende circulatiepomp of ketelproblemen, kunnen hiervan de oorzaak zijn.

Als ervaren loodgieter in Sint-Truiden bieden wij een grondige inspectie van het verwarmingssysteem aan. Wij sporen nauwkeurig de bron van het probleem op, of het nu gaat om een haperende thermostaat, een kapotte circulatiepomp of problemen met de ketel. Na het stellen van de diagnose voeren wij de nodige reparaties uit om ervoor te zorgen dat de verwarming weer naar behoren functioneert. Zo wordt de aangename warmte in je huis snel hersteld.

Boiler installatie, depannage en onderhoud in Sint-Truiden

Ervaar je een tekort aan warm water, ongebruikelijke geluiden uit de boiler, lekkages of andere problemen? Als deskundige installateur in Sint-Truiden zijn wij in staat om vlot en effectief de oorzaak van het probleem vast te stellen en de nodige herstelwerkzaamheden uit te voeren.

Of het nu gaat om een defecte thermostaat, issues met de verwarmingselementen, opgehoopte sedimenten, luchtbellen, lekkages of kalkaanslag in de boiler, als bekwame loodgieter in Sint-Truiden kunnen wij een gedegen inspectie uitvoeren. We traceren de bron van het probleem en voeren de benodigde reparaties uit, variërend van het vervangen van onderdelen en het doorspoelen van de boiler tot het nauwkeurig afstellen van de thermostaat, grondig reinigen en ontluchten, of zelfs het installeren van een nieuwe boiler. Op die manier zorgen wij ervoor dat je snel weer kunt genieten van een ononderbroken warmwatertoevoer.

Rioleringswerken zoals reparatie of renovatie riool in Sint-Truiden

Als je in de regio Sint-Truiden op zoek bent naar een ervaren loodgieter voor rioleringswerken, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben de expertise om elk rioleringsprobleem aan te pakken met snelle en doeltreffende oplossingen.

Of het nu gaat om een verstopte afvoer, een lekkende pijp, langzaam wegstromend afvalwater, een herkenbare rioolgeur of complexere rioleringsproblemen, wij staan klaar om snel en efficiënt te handelen. Wij begrijpen dat rioleringsproblemen met spoed moeten worden aangepakt, en daarom bieden wij een snelle respons om aan jouw behoeften te voldoen. Of het nu gaat om het ontstoppen van een verstopte afvoer, het herstellen van lekkages, of het vervangen van beschadigde leidingen, wij zijn er om de klus naar tevredenheid te klaren.

Ontkalken van boiler of waterleiding of urinesteen verwijderen in Sint-Truiden

Onze loodgietersdiensten in Sint-Truiden zijn gericht op het vakkundig verwijderen van kalk uit leidingen, toiletten en apparaten, een essentiële stap voor het in topconditie houden van je waterleiding- en verwarmingssystemen.

Kalkophoping is een algemeen probleem dat invloed heeft op de werking van leidingen en apparaten, en kan in toiletten resulteren in de vorming van urinesteen met een onaangename geur. We passen geavanceerde ontkalkingstechnieken toe en gebruiken veilige middelen om kalk effectief te elimineren, zonder schade toe te brengen aan de leidingen. Dit bevordert niet alleen een soepelere waterstroom, maar verhoogt ook de efficiëntie van systemen zoals boilers en warmwaterinstallaties.

Schoorsteenveger, schoorsteen vegen of tuberen in Sint-Truiden

Als ervaren vakmensen in Sint-Truiden bieden wij uitgebreide diensten voor schoorsteenonderhoud, waardoor jouw open haard of verwarmingssysteem veilig en efficiënt blijft functioneren.

Het handhaven van een goed werkende schoorsteen is van cruciaal belang voor zowel de veiligheid als de prestaties van je open haard of verwarmingssysteem. Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen van roet, vuil en creosootophopingen die zich in de loop der tijd kunnen ophopen. Dit garandeert niet alleen een optimale rookafvoer, maar minimaliseert ook het risico op schoorsteenbranden.

Schoorsteentubering omvat het installeren van een flexibele roestvrijstalen buis in de bestaande schoorsteen. Deze procedure is noodzakelijk wanneer schoorstenen onveilig zijn of een slechte trek vertonen, wat soms blijkt uit condensatieproblemen in huis.

Ontstoppingsdienst: ontstoppen van wc, riool, gootsteen, douche, ... in Sint-Truiden

Afvoerleidingen van toiletten, gootstenen en douches kunnen gemakkelijk verstopt raken, soms zelfs tot aan de riolering, wat het hele sanitairsysteem beïnvloedt. Onze professionele ontstoppingsdienst staat 24/7 voor je klaar om problemen met verstopte leidingen, afvoeren of rioleringen op te lossen.

Camera inspectie van riolering, rioolinspectie in Sint-Truiden

Een rioolinspectie is een proces waarbij een gedetailleerde beoordeling en analyse van het rioleringssysteem in een gebouw of op een terrein wordt uitgevoerd. Het doel is om de conditie van de leidingen en afvoerkanalen te evalueren en eventuele problemen zoals verstoppingen, scheuren, breuken of andere schade te identificeren. Dit gebeurt met behulp van geavanceerde technologieën zoals camerasystemen en leidingdetectoren.

Tijdens een rioolinspectie wordt een flexibele camera in de riolering ingebracht, die real-time beelden van de binnenkant van de leidingen naar ons stuurt. Deze beelden bieden een gedetailleerd overzicht van de conditie van de leidingen en stellen ons in staat om eventuele afwijkingen of problemen te detecteren. Daarnaast kunnen rook- of kleurstoftesten worden uitgevoerd om eventuele lekkages of onregelmatigheden in het systeem op te sporen.

Geurdetectie, geurhinder opsporen in Sint-Truiden

Ondervind je hinderlijke rioolgeuren zonder enige aanwijzing van een verstopping? Ons ervaren team in Sint-Truiden kan geurdetectie uitvoeren om de bron van deze onaangename geuren te lokaliseren. We maken gebruik van geavanceerde rookgeneratoren om de oorzaak van de geurproblemen te identificeren en zorgen voor een professionele verwijdering. Deze service wordt aangeboden in de regio Sint-Truiden.

Wat doet een loodgieter?

Een loodgieter neemt diverse taken op zich. Het vakgebied van loodgieters omvat het installeren, onderhouden en repareren van sanitair, verwarming en leidingen. Of het nu gaat om het sanitair in de keuken of in de badkamer, een loodgieter is de geschikte professional. En als we praten over een gevarieerd takenpakket, dan overdrijven we niet. Of het nu gaat om het vervangen van kranen, het plaatsen van een nieuwe afvoer, het aansluiten van een boiler, kleine rioleringswerken, het installeren van een warmtepomp of het aanbrengen van buisisolatie, onze loodgieter in Sint-Truiden doet het allemaal.

 • Leidingen plaatsen, verplaatsen, herstellen en vervangen
 • Sanitair installeren, onderhouden en herstellen
 • Verwarmingsinstallaties installeren, herstellen en service
 • Plaatsen van vloerverwarming
 • Vegen en tuberen van de schoorsteen van centrale verwarming of houtkachel
 • Kranen herstellen en vervangen
 • Plaatsen van thermische en fotovoltaïsche zonnepanelen
 • Lekkages opsporen en vervangen
 • Afvoer plaatsen en vervangen
 • Volledige badkamerrenovaties
 • Ontstoppingsdienst voor ontstoppingen van wc, riool, gootsteen, douche, ..
 • Plaatsen van buisisolatie, beter gekend als leidingisolatie
 • Kleine rioleringswerken
 • Installeren van warmtepompen
 • Plaatsen van zonneboilers
 • Plaatsen en onderhouden van airconditioning
 • Spoedinterventies en noodinterventies
 • Ontkalken van boiler, waterleiding of urinesteen verwijderen
 • Camera inspectie voor rioolinspectie
 • Geurdetectie om geurhinder op te sporen
 • En nog veel meer!

Wat doet een installateur?

Een loodgieter installateur is een vakman die gespecialiseerd is in het installeren, onderhouden en repareren van sanitair, verwarmingssystemen, ventilatie en leidingwerk in gebouwen. Hier zijn enkele specifieke taken die wij als loodgieter installateur kunnen uitvoeren:

 • Sanitaire installaties: De loodgieter installateur is verantwoordelijk voor het installeren en onderhouden van sanitaire voorzieningen, zoals wastafels, toiletten, douches en badkuipen.
 • Verwarmingssystemen: Dit omvat het installeren en onderhouden van verwarmingssystemen, zoals boilers, radiatoren, vloerverwarming en warmtepompen.
 • Ventilatiesystemen: Loodgieter installateurs zijn ook betrokken zijn bij het installeren van ventilatiesystemen om een goede luchtcirculatie in gebouwen te waarborgen.
 • Leidingwerk: We leggen en onderhouden leidingen voor zowel water als gas, zorgen voor een correcte aansluiting en repareren eventuele lekken.
 • Reparaties: Loodgieter installateurs zijn betrokken bij het opsporen en repareren van lekkages, verstoppingen en andere problemen met sanitair en leidingen.
 • Duurzame oplossingen: Als loodgieter installateurs specialiseren wij ons in duurzame oplossingen, zoals het installeren van energiezuinige verwarmingssystemen of het adviseren over waterbesparende maatregelen.
 • Noodinterventies: We kunnen ook worden opgeroepen voor spoedreparaties, zoals het verhelpen van plotselinge lekken of verstoppingen.

Zeer professioneel en eerlijk. Een absolute aanrader.

Chris Brike

Vakman die heel proper werk aflevert. Vriendelijk in de omgang en eerlijk. Zeker aan te raden.

Daan Dupont

Meerdere werken laten uitvoeren en er staan er nog gepland met hem. Een goede vakman en nog eens sympathiek ook. Aanrader!

Vince Denis

Snel gekomen op een zaterdag, hij heeft ons goed geholpen.

Federica

David Lebegge

Wens je een offerte op maat? Aarzel niet om ons te contacteren.

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en andere cookie-achtige technieken. Met de cookies volgen wij jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten?  Bekijk ons cookiebeleid
✕ Sluit