Aan het laden...
24/7 ontstoppingsdienst en spoedinterventies

Loodgieter Tessenderlo

Heat Solutions Tessenderlo

Lekkage, verstopping of defect? Wij helpen je direct!

Loodgietersbedrijf met meer dan 30 jaar ervaring
Ook 24/7 spoedinterventies mogelijk
Van lekkages en verstopping tot defecten aan cv-ketels
We kunnen steeds snel ter plaatste zijn
Loodgieter in Tessenderlo voor alle sanitair- en verwarmingsproblemen zoals lekkages, verstoppingen, onderhoud, herstellingen en installaties

Professionele loodgieter in Tessenderlo: Betrouwbaar en deskundig

Als het gaat om loodgieterswerk, is het essentieel om een betrouwbare en deskundige professional te vinden. Of het nu gaat om een lekkende kraan, verstopte afvoer of een volledige installatie, een bekwame loodgieter is de sleutel tot een soepel verlopende en efficiënte oplossing.

Voor alle sanitaire- en verwarmingsproblemen in Tessenderlo

Op zoek naar een betrouwbare loodgieter in Tessenderlo? Ontdek de uitgebreide expertise van Heat Solutions, een loodgietersbedrijf met meer dan 30 jaar ervaring. Ons team staat klaar om al jouw sanitaire- en verwarmingsproblemen snel en doeltreffend op te lossen. Met een scherp oog voor detail bieden wij een hoogwaardige service waarop je te allen tijde kunt vertrouwen.

Heb je specifieke vragen over onze loodgietersdiensten in Tessenderlo? Neem gemakkelijk contact met ons op via de contactpagina op onze website. Heat Solutions is er om je met plezier verder te helpen en al je vragen te beantwoorden. Kies voor betrouwbaarheid en vakmanschap. Kies Heat Solutions als jouw deskundige loodgieter in Tessenderlo.

24 op 7 beschikbaar voor spoedinterventies in Tessenderlo

Als ervaren loodgietersbedrijf in Tessenderlo staan wij klaar voor snelle interventies bij dringende sanitair- en verwarmingsproblemen. Of het nu gaat om het detecteren van complexe lekkages of het oplossen van waterdrukproblemen, onze bekwame loodgieters hebben de expertise om verschillende problemen doeltreffend aan te pakken. Ons doel is niet alleen om snel oplossingen te bieden, maar ook om duurzaamheid te waarborgen door de dieperliggende oorzaken grondig te identificeren en aan te pakken. Door voor onze diensten te kiezen, kun je vertrouwen op een professionele aanpak die gericht is op het minimaliseren van overlast voor jou als klant.

Sanitair problemen zoals een lekkende kraan, kelder leegpompen, verstoppingen in Tessenderlo

Als ervaren loodgieter in Tessenderlo maken wij gebruik van geavanceerde technologieën en vooruitstrevende methoden om problemen op een efficiënte en doeltreffende manier aan te pakken. Of het nu gaat om het inzetten van geavanceerde camerasystemen om verstoppingen nauwkeurig te lokaliseren of het gebruik van hoogtechnologische lekdetectieapparatuur, als moderne loodgieter benutten wij cutting-edge technologieën om een grondige diagnose te stellen.

Deze geavanceerde benadering resulteert in een versnelde en effectieve reparatieprocedure, waardoor de mogelijke overlast voor jou als gewaardeerde klant tot een minimum wordt beperkt. Kortom, onze inzet voor state-of-the-art technologieën stelt ons in staat om problemen niet alleen snel en nauwkeurig op te lossen, maar ook met de minste verstoring van jouw dagelijkse bezigheden.

Centrale verwarming problemen zoals herstellingen en onderhoud in Tessenderlo

Als ervaren loodgieter in Tessenderlo zijn wij gespecialiseerd in het snel en doeltreffend verhelpen van verwarmingsproblemen, of het nu gaat om een radiator die niet opwarmt, een vreemd geluid in het systeem of een volledige uitval. Wij diagnosticeren verschillende issues en bieden snelle oplossingen om jouw verwarmingssysteem weer optimaal te laten functioneren en jouw comfort te herstellen.

Niet goed functioneren van radiatoren in Tessenderlo

Een vaak voorkomend probleem betreft het niet naar behoren functioneren van radiatoren, wat kan leiden tot ongemak en ongelijkmatige verwarming. Als loodgieter in Tessenderlo sporen wij de bron van het probleem op, zoals luchtbellen, verstopte leidingen of problemen met de thermostaat. Door specifieke reparaties uit te voeren, herstellen wij de efficiëntie van het verwarmingssysteem, waardoor een comfortabele en gelijkmatige verwarming in huis wordt verzekerd, zelfs tijdens koude dagen.

Problemen met de verwarmingsinstallatie (cv-ketel) in Tessenderlo

Bij verwarmingssystemen kunnen ongebruikelijke geluiden zoals kloppen, borrelen of suizen vaak voorkomen. Als ervaren loodgieter in Tessenderlo hebben wij de kennis om deze geluiden te onderzoeken en vast te stellen of ze worden veroorzaakt door luchtbellen, kalkaanslag of andere technische kwesties. Door het grondig analyseren van het probleem en het doeltreffend aanpakken ervan, kunnen wij garanderen dat jouw verwarmingssysteem weer stil en efficiënt zal functioneren.

Defecte thermostaat of een kapotte circulatiepomp in Tessenderlo

In bepaalde gevallen kan de verwarming volledig uitvallen, waardoor je huis een oncomfortabele koude omgeving wordt. Diverse problemen, zoals een defecte thermostaat, een niet-werkende circulatiepomp of ketelkwesties, kunnen hiervoor verantwoordelijk zijn.

Als ervaren loodgieter in Tessenderlo staan wij klaar voor een grondige inspectie van het verwarmingssysteem. Wij achterhalen nauwkeurig de bron van het probleem, of het nu gaat om een falende thermostaat, een kapotte circulatiepomp of problemen met de ketel. Na een zorgvuldige diagnose voeren wij de vereiste reparaties uit, zodat je verwarming weer optimaal functioneert en je huis snel terugkeert naar een aangename warmte.

Boiler installatie, depannage en onderhoud in Tessenderlo

Ondervind je een gebrek aan warm water, opvallende geluiden afkomstig van de boiler, lekkages of andere storingen? Als ervaren installateur in Tessenderlo zijn wij bekwaam om snel en efficiënt de oorzaak van het probleem te achterhalen en de benodigde herstelwerkzaamheden uit te voeren.

Of het nu gaat om een kapotte thermostaat, problemen met de verwarmingselementen, ophoping van sedimenten, luchtbellen, lekkages of kalkaanslag in de boiler, als bekwame loodgieter in Tessenderlo voeren wij een grondige inspectie uit. We identificeren de bron van het probleem en voeren de essentiële reparaties uit, variërend van het vervangen van onderdelen en het doorspoelen van de boiler tot het nauwkeurig afstellen van de thermostaat, grondig reinigen en ontluchten, of zelfs het installeren van een nieuwe boiler. Zo verzekeren wij een spoedige herstelling, zodat je snel weer kunt profiteren van een ononderbroken warmwatertoevoer.

Rioleringswerken zoals reparatie of renovatie riool in Tessenderlo

Voor rioleringswerken in de regio Tessenderlo kun je op ons rekenen als ervaren loodgieter. Wij beschikken over de nodige knowhow om elk rioleringsprobleem aan te pakken met snelle en effectieve oplossingen.

Of het nu gaat om een verstopte afvoer, een lekkende pijp, langzaam wegstromend afvalwater, een herkenbare rioolgeur of meer complexe rioleringsproblemen, wij zijn klaar om direct en efficiënt te handelen. We begrijpen de urgentie van rioleringsproblemen en bieden daarom een snelle respons om aan jouw behoeften te voldoen. Of het nu gaat om het ontstoppen van een verstopte afvoer, het repareren van lekkages, of het vervangen van beschadigde leidingen, wij staan paraat om de klus naar tevredenheid te volbrengen.

Ontkalken van boiler of waterleiding of urinesteen verwijderen in Tessenderlo

Als ervaren loodgieters in Tessenderlo zijn we gespecialiseerd in het grondig verwijderen van kalkaanslag uit leidingen, toiletten en huishoudelijke apparaten, wat essentieel is voor het goed functioneren van zowel waterleiding- als verwarmingssystemen.

Het fenomeen van kalkaanslag, dat gebruikelijk is en de prestaties van zowel leidingen als apparaten kan beïnvloeden, evenals de vorming van stinkende urinesteen in toiletten, wordt door ons doeltreffend aangepakt. We maken gebruik van state-of-the-art ontkalkingstechnieken en veilige producten om de kalkaanslag te verwijderen zonder de leidingen te beschadigen. Deze aanpak leidt niet alleen tot een verbeterde waterdoorstroming, maar draagt ook bij aan een efficiëntere werking van apparatuur zoals boilers en warmwatersystemen.

Schoorsteenveger, schoorsteen vegen of tuberen in Tessenderlo

Als ervaren vakmensen in Tessenderlo bieden wij uitgebreide diensten voor schoorsteenonderhoud. Hiermee zorgen we ervoor dat jouw open haard of verwarmingssysteem veilig en efficiënt blijft functioneren.

Het handhaven van een goed werkende schoorsteen is van vitaal belang voor zowel de veiligheid als de prestaties van je open haard of verwarmingssysteem. Onze specialisatie ligt in het verwijderen van roet, vuil en creosootophopingen die zich in de loop der tijd kunnen ophopen. Dit resulteert niet alleen in een optimale rookafvoer, maar minimaliseert ook het risico op schoorsteenbranden.

Schoorsteentubering omvat het plaatsen van een flexibele roestvrijstalen buis in de bestaande schoorsteen. Deze procedure is noodzakelijk wanneer schoorstenen onveilig zijn of een slechte trek vertonen, wat soms blijkt uit condensatieproblemen in huis.

Ontstoppingsdienst: ontstoppen van wc, riool, gootsteen, douche, ... in Tessenderlo

Afvoerleidingen van toiletten, gootstenen en douches kunnen gemakkelijk verstopt raken, soms zelfs tot aan de riolering, wat het hele sanitairsysteem beïnvloedt. Onze professionele ontstoppingsdienst staat 24/7 voor je klaar om problemen met verstopte leidingen, afvoeren of rioleringen op te lossen.

Camera inspectie van riolering, rioolinspectie in Tessenderlo

Een rioolinspectie is een proces waarbij een gedetailleerde beoordeling en analyse van het rioleringssysteem in een gebouw of op een terrein wordt uitgevoerd. Het doel is om de conditie van de leidingen en afvoerkanalen te evalueren en eventuele problemen zoals verstoppingen, scheuren, breuken of andere schade te identificeren. Dit gebeurt met behulp van geavanceerde technologieën zoals camerasystemen en leidingdetectoren.

Tijdens een rioolinspectie wordt een flexibele camera in de riolering ingebracht, die real-time beelden van de binnenkant van de leidingen naar ons stuurt. Deze beelden bieden een gedetailleerd overzicht van de conditie van de leidingen en stellen ons in staat om eventuele afwijkingen of problemen te detecteren. Bovendien kunnen rook- of kleurstoftesten worden uitgevoerd om eventuele lekkages of onregelmatigheden in het systeem op te sporen.

Geurdetectie, geurhinder opsporen in Tessenderlo

Ondervind je hinderlijke rioolgeuren zonder enige aanwijzing van een verstopping? Ons ervaren team in Tessenderlo kan geurdetectie uitvoeren om de bron van deze onaangename geuren te achterhalen. We maken gebruik van geavanceerde rookgeneratoren om de oorzaak van de geurproblemen te identificeren en zorgen voor een professionele verwijdering. Deze service wordt aangeboden in de regio Tessenderlo.

Wat doet een loodgieter?

Een loodgieter neemt diverse taken op zich. Het vakgebied van loodgieters omvat het installeren, onderhouden en repareren van sanitair, verwarming en leidingen. Of het nu gaat om het sanitair in de keuken of in de badkamer, een loodgieter is de geschikte professional. En als we praten over een gevarieerd takenpakket, dan overdrijven we niet. Of het nu gaat om het vervangen van kranen, het plaatsen van een nieuwe afvoer, het aansluiten van een boiler, kleine rioleringswerken, het installeren van een warmtepomp of het aanbrengen van buisisolatie, onze loodgieter in Tessenderlo doet het allemaal.

 • Leidingen plaatsen, verplaatsen, herstellen en vervangen
 • Sanitair installeren, onderhouden en herstellen
 • Verwarmingsinstallaties installeren, herstellen en service
 • Plaatsen van vloerverwarming
 • Vegen en tuberen van de schoorsteen van centrale verwarming of houtkachel
 • Kranen herstellen en vervangen
 • Plaatsen van thermische en fotovoltaïsche zonnepanelen
 • Lekkages opsporen en vervangen
 • Afvoer plaatsen en vervangen
 • Volledige badkamerrenovaties
 • Ontstoppingsdienst voor ontstoppingen van wc, riool, gootsteen, douche, ..
 • Plaatsen van buisisolatie, beter gekend als leidingisolatie
 • Kleine rioleringswerken
 • Installeren van warmtepompen
 • Plaatsen van zonneboilers
 • Plaatsen en onderhouden van airconditioning
 • Spoedinterventies en noodinterventies
 • Ontkalken van boiler, waterleiding of urinesteen verwijderen
 • Camera inspectie voor rioolinspectie
 • Geurdetectie om geurhinder op te sporen
 • En nog veel meer!

Wat doet een installateur?

Een loodgieter installateur is een vakman die gespecialiseerd is in het installeren, onderhouden en repareren van sanitair, verwarmingssystemen, ventilatie en leidingwerk in gebouwen. Hier zijn enkele specifieke taken die wij als loodgieter installateur kunnen uitvoeren:

 • Sanitaire installaties: De loodgieter installateur is verantwoordelijk voor het installeren en onderhouden van sanitaire voorzieningen, zoals wastafels, toiletten, douches en badkuipen.
 • Verwarmingssystemen: Dit omvat het installeren en onderhouden van verwarmingssystemen, zoals boilers, radiatoren, vloerverwarming en warmtepompen.
 • Ventilatiesystemen: Loodgieter installateurs zijn ook betrokken zijn bij het installeren van ventilatiesystemen om een goede luchtcirculatie in gebouwen te waarborgen.
 • Leidingwerk: We leggen en onderhouden leidingen voor zowel water als gas, zorgen voor een correcte aansluiting en repareren eventuele lekken.
 • Reparaties: Loodgieter installateurs zijn betrokken bij het opsporen en repareren van lekkages, verstoppingen en andere problemen met sanitair en leidingen.
 • Duurzame oplossingen: Als loodgieter installateurs specialiseren wij ons in duurzame oplossingen, zoals het installeren van energiezuinige verwarmingssystemen of het adviseren over waterbesparende maatregelen.
 • Noodinterventies: We kunnen ook worden opgeroepen voor spoedreparaties, zoals het verhelpen van plotselinge lekken of verstoppingen.

Zeer professioneel en eerlijk. Een absolute aanrader.

Chris Brike

Vakman die heel proper werk aflevert. Vriendelijk in de omgang en eerlijk. Zeker aan te raden.

Daan Dupont

Meerdere werken laten uitvoeren en er staan er nog gepland met hem. Een goede vakman en nog eens sympathiek ook. Aanrader!

Vince Denis

Snel gekomen op een zaterdag, hij heeft ons goed geholpen.

Federica

David Lebegge

Wens je een offerte op maat? Aarzel niet om ons te contacteren.

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en andere cookie-achtige technieken. Met de cookies volgen wij jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten?  Bekijk ons cookiebeleid
✕ Sluit