Aan het laden...
24/7 ontstoppingsdienst en spoedinterventies

Loodgieter Tongeren

Heat Solutions Tongeren

Lekkage, verstopping of defect? Wij helpen je direct!

Loodgietersbedrijf met meer dan 30 jaar ervaring
Ook 24/7 spoedinterventies mogelijk
Van lekkages en verstopping tot defecten aan cv-ketels
We kunnen steeds snel ter plaatste zijn
Loodgieter in Tongeren voor alle sanitair- en verwarmingsproblemen zoals lekkages, verstoppingen, onderhoud, herstellingen en installaties

Professionele loodgieter in Tongeren: Betrouwbaar en deskundig

Als het gaat om loodgieterswerk, is het essentieel om een betrouwbare en deskundige professional te vinden. Of het nu gaat om een lekkende kraan, verstopte afvoer of een volledige installatie, een bekwame loodgieter is de sleutel tot een soepel verlopende en efficiënte oplossing.

Voor alle sanitaire- en verwarmingsproblemen in Tongeren

Op zoek naar een ervaren en betrouwbare loodgieter in Tongeren? Dan ben je bij loodgietersbedrijf Heat Solutions aan het juiste adres. Met trots kunnen we putten uit meer dan 30 jaar aan uitgebreide ervaring, waarin we met succes allerlei sanitaire- en verwarmingsproblemen hebben aangepakt. Onze toewijding aan vakmanschap komt tot uiting in een sterk oog voor detail, waardoor we elke klus met precisie uitvoeren.

Bij Heat Solutions staat de klant centraal, en we streven ernaar om niet alleen problemen op te lossen, maar ook om een uitstekende service te bieden waarop je te allen tijde kunt vertrouwen. Of het nu gaat om een dringende reparatie, een installatie of een onderhoudsproject, wij zetten ons in voor het leveren van hoogwaardige oplossingen die aan jouw verwachtingen voldoen.

Heb je specifieke vragen over onze diverse loodgietersdiensten in Tongeren? Twijfel niet om contact met ons op te nemen via de contactpagina op onze website. Het Heat Solutions-team staat klaar om jou met plezier verder te helpen en alle nodige informatie te verstrekken. Kies voor een partner met decennialange ervaring en een passie voor detail. Kies voor Heat Solutions als jouw betrouwbare loodgieter in Tongeren.

24 op 7 beschikbaar voor spoedinterventies in Tongeren

Als gerenommeerd loodgietersbedrijf in Tongeren zijn wij direct beschikbaar voor spoedinterventies bij urgente problemen op het gebied van sanitair en verwarming. Of het nu gaat om het lokaliseren van ingewikkelde lekkages of het oplossen van waterdrukproblemen, onze bekwame loodgieters hebben de expertise om diverse problemen doelgericht aan te pakken. Ons streven gaat verder dan alleen snelle oplossingen; we richten ons op duurzaamheid door grondig de dieperliggende oorzaken te identificeren en te verhelpen. Kiezen voor onze diensten betekent vertrouwen op een professionele benadering die tot doel heeft de overlast voor jou als klant tot een minimum te beperken.

Sanitair problemen zoals een lekkende kraan, kelder leegpompen, verstoppingen in Tongeren

Als ervaren loodgieter in Tongeren maken wij gebruik van geavanceerde technologieën en innovatieve methoden om problemen snel en nauwkeurig te identificeren en aan te pakken. Of het nu gaat om het inzetten van geavanceerde camerasystemen voor het lokaliseren van verstoppingen of het gebruik van hoogtechnologische lekdetectieapparatuur, onze moderne aanpak zorgt voor een efficiënte diagnose.

Deze geavanceerde benadering leidt tot een versnelde reparatieprocedure, waardoor mogelijke overlast voor jou als klant tot een minimum wordt beperkt. Kortom, onze toewijding aan cutting-edge technologie stelt ons in staat om problemen op een snelle, nauwkeurige en klantvriendelijke manier op te lossen, met minimale verstoring van jouw dagelijkse bezigheden.

Centrale verwarming problemen zoals herstellingen en onderhoud in Tongeren

Als bedreven loodgieters in Tongeren hebben wij de expertise om diverse verwarmingsproblemen adequaat aan te pakken. Of het nu gaat om een radiator die niet de gewenste temperatuur bereikt, een ongebruikelijk geluid in het systeem, of zelfs een volledige uitval van de verwarming, wij zijn in staat om snel en effectief de oorzaken te identificeren en passende oplossingen te bieden.

Wanneer je ondervindt dat een radiator niet naar behoren opwarmt, kunnen diverse factoren zoals lucht in het systeem, problemen met de thermostaat, of circulatieproblemen een rol spelen. Bij vreemde geluiden in het verwarmingssysteem kunnen luchtzakken, verstoppingen of defecte onderdelen de boosdoeners zijn. In geval van een totale uitval kunnen verschillende zaken zoals een kapotte ketel, falende thermostaat, of elektrische storingen de problemen veroorzaken.

Onze professionele aanpak stelt ons in staat niet alleen de problemen nauwkeurig te diagnosticeren, maar ook snelle en doeltreffende oplossingen te bieden. Op die manier herstellen wij niet alleen de optimale werking van jouw verwarmingssysteem, maar ook jouw algehele comfort. Vertrouw op onze ervaring en deskundigheid voor een vlotte oplossing van jouw verwarmingsproblemen.

Niet goed functioneren van radiatoren in Tongeren

Een veelvoorkomend probleem is de minder goede werking van radiatoren, wat kan leiden tot ongemak en een ongelijkmatige verwarming. Als loodgieter in Tongeren sporen wij de oorzaak op, zoals luchtbellen, verstopte leidingen of problemen met de thermostaat. Door gerichte reparaties zorgen wij ervoor dat het verwarmingssysteem weer optimaal presteert, waardoor een comfortabele en gelijkmatige verwarming in huis wordt gegarandeerd, zelfs tijdens koude dagen.

Problemen met de verwarmingsinstallatie (cv-ketel) in Tongeren

Bij verwarmingssystemen treden vaak ongebruikelijke geluiden op, zoals kloppende geluiden, borrelen of suizen. Als ervaren loodgieter in Tongeren beschikken wij over de expertise om deze geluiden te onderzoeken en vast te stellen of ze het gevolg zijn van luchtbellen, kalkaanslag of andere technische complicaties. Door het probleem zorgvuldig te analyseren en effectief aan te pakken, kunnen wij verzekeren dat jouw verwarmingssysteem weer stil en efficiënt zal opereren.

Defecte thermostaat of een kapotte circulatiepomp in Tongeren

In sommige gevallen kan de verwarming zelfs volledig uitvallen, waardoor je huis een onaangename koude omgeving wordt. Diverse mogelijke oorzaken, zoals een kapotte thermostaat, een niet-functionerende circulatiepomp of problemen met de ketel, kunnen hiervoor verantwoordelijk zijn.

Als ervaren loodgieter in Tongeren staan wij paraat voor een grondige inspectie van het verwarmingssysteem. Wij sporen nauwkeurig de bron van het probleem op, of het nu gaat om een falende thermostaat, een kapotte circulatiepomp of ketelproblemen. Na een zorgvuldige diagnose voeren wij de nodige herstelwerkzaamheden uit, zodat je verwarming weer naar behoren functioneert en je huis snel weer een behaaglijke warmte biedt.

Boiler installatie, depannage en onderhoud in Tongeren

Ervaar je een tekort aan warm water, ongebruikelijke geluiden uit de boiler, lekkages of andere problemen? Als ervaren installateur in Tongeren zijn wij in staat om snel en doeltreffend de bron van het probleem te achterhalen en de vereiste herstelwerkzaamheden uit te voeren.

Of het nu gaat om een defecte thermostaat, issues met de verwarmingselementen, opgehoopte sedimenten, luchtbellen, lekkages of kalkaanslag in de boiler, als bekwame loodgieter in Tongeren kunnen wij een grondige inspectie uitvoeren. We sporen de oorzaak van het probleem op en voeren de nodige reparaties uit, variërend van het vervangen van onderdelen en het doorspoelen van de boiler tot het nauwkeurig afstellen van de thermostaat, grondig reinigen en ontluchten, of zelfs het installeren van een nieuwe boiler. Zo zorgen wij ervoor dat je snel weer kunt genieten van een ononderbroken warmwatertoevoer.

Rioleringswerken zoals reparatie of renovatie riool in Tongeren

Indien je in de regio Tongeren op zoek bent naar een betrouwbare loodgieter voor professionele rioleringswerken, dan hoef je niet verder te zoeken. Als ervaren loodgieter in Tongeren zijn wij volledig toegerust om elk rioleringsprobleem aan te pakken met snelle en doeltreffende oplossingen.

Of het nu gaat om een verstopte afvoer, een lekkende pijp, traag wegstromend afvalwater, een herkenbare rioolgeur of complexere rioleringskwesties, wij beschikken over de kennis en ervaring om snel en efficiënt te handelen. Wij begrijpen dat rioleringsproblemen onmiddellijke aandacht vereisen, en daarom bieden wij een snelle respons om aan jouw behoeften te voldoen. Of het nu gaat om het ontstoppen van een verstopte afvoer, het herstellen van lekkages, of het vervangen van beschadigde leidingen, wij staan paraat om de klus naar tevredenheid te klaren.

Ontkalken van boiler of waterleiding of urinesteen verwijderen in Tongeren

Onze diensten als loodgieters in Tongeren omvatten het deskundig verwijderen van kalk uit leidingen, toiletten en apparaten, een cruciale stap voor het behoud van de efficiëntie van je waterleiding- en verwarmingssystemen.

De aanwezigheid van kalkaanslag, een gangbaar probleem, kan de prestaties van leidingen en apparaten beïnvloeden en in toiletten kan dit leiden tot onaangename urinesteen. Onze aanpak, met gebruik van geavanceerde technieken en veilige ontkalkingsmiddelen, verwijdert kalkaanslag op een manier die de leidingen intact laat. Dit verbetert niet alleen de stroming van het water, maar optimaliseert ook de werking van apparaten zoals boilers en systemen voor warm water.

Schoorsteenveger, schoorsteen vegen of tuberen in Tongeren

Wij zijn ervaren professionals in Tongeren en bieden uitgebreide diensten op het gebied van schoorsteenonderhoud. Hiermee zorgen we ervoor dat jouw open haard of verwarmingssysteem veilig en efficiënt blijft functioneren.

Het behouden van een goed werkende schoorsteen is van essentieel belang voor zowel de veiligheid als de prestaties van je open haard of verwarmingssysteem. Onze expertise ligt in het verwijderen van roet, vuil en creosootophopingen die zich in de loop der tijd kunnen ophopen. Dit resulteert niet alleen in een optimale rookafvoer, maar minimaliseert ook het risico op schoorsteenbranden.

Schoorsteentubering houdt in dat we een flexibele roestvrijstalen buis in de bestaande schoorsteen plaatsen. Deze procedure is noodzakelijk wanneer schoorstenen onveilig zijn of een slechte trek vertonen, wat soms blijkt uit condensatieproblemen in huis.

Ontstoppingsdienst: ontstoppen van wc, riool, gootsteen, douche, ... in Tongeren

Afvoerleidingen van toiletten, gootstenen en douches kunnen gemakkelijk verstopt raken, soms zelfs tot aan de riolering, wat het hele sanitairsysteem beïnvloedt. Onze professionele ontstoppingsdienst staat 24/7 voor je klaar om problemen met verstopte leidingen, afvoeren of rioleringen op te lossen.

Camera inspectie van riolering, rioolinspectie in Tongeren

Een rioolinspectie is een proces waarbij een gedetailleerde beoordeling en analyse van het rioleringssysteem in een gebouw of op een terrein wordt uitgevoerd. Het doel is om de conditie van de leidingen en afvoerkanalen te evalueren en eventuele problemen zoals verstoppingen, scheuren, breuken of andere schade te identificeren. Dit gebeurt met behulp van geavanceerde technologieën zoals camerasystemen en leidingdetectoren.

Tijdens een rioolinspectie wordt een flexibele camera in de riolering ingebracht, die real-time beelden van de binnenkant van de leidingen naar ons stuurt. Deze beelden bieden een gedetailleerd overzicht van de conditie van de leidingen en stellen ons in staat om eventuele afwijkingen of problemen te detecteren. Daarnaast kunnen rook- of kleurstoftesten worden uitgevoerd om eventuele lekkages of onregelmatigheden in het systeem op te sporen.

Geurdetectie, geurhinder opsporen in Tongeren

Ondervind je hinderlijke rioolgeuren zonder enige aanwijzing van een verstopping? Ons ervaren team in Tongeren kan geurdetectie uitvoeren om de bron van deze onaangename geuren te achterhalen. We maken gebruik van geavanceerde rookgeneratoren om de oorzaak van de geurproblemen te identificeren en zorgen voor een professionele verwijdering. Deze service wordt aangeboden in de regio Tongeren.

Wat doet een loodgieter?

Een loodgieter neemt diverse taken op zich. Het vakgebied van loodgieters omvat het installeren, onderhouden en repareren van sanitair, verwarming en leidingen. Of het nu gaat om het sanitair in de keuken of in de badkamer, een loodgieter is de geschikte professional. En als we praten over een gevarieerd takenpakket, dan overdrijven we niet. Of het nu gaat om het vervangen van kranen, het plaatsen van een nieuwe afvoer, het aansluiten van een boiler, kleine rioleringswerken, het installeren van een warmtepomp of het aanbrengen van buisisolatie, onze loodgieter in Tongeren doet het allemaal.

 • Leidingen plaatsen, verplaatsen, herstellen en vervangen
 • Sanitair installeren, onderhouden en herstellen
 • Verwarmingsinstallaties installeren, herstellen en service
 • Plaatsen van vloerverwarming
 • Vegen en tuberen van de schoorsteen van centrale verwarming of houtkachel
 • Kranen herstellen en vervangen
 • Plaatsen van thermische en fotovoltaïsche zonnepanelen
 • Lekkages opsporen en vervangen
 • Afvoer plaatsen en vervangen
 • Volledige badkamerrenovaties
 • Ontstoppingsdienst voor ontstoppingen van wc, riool, gootsteen, douche, ..
 • Plaatsen van buisisolatie, beter gekend als leidingisolatie
 • Kleine rioleringswerken
 • Installeren van warmtepompen
 • Plaatsen van zonneboilers
 • Plaatsen en onderhouden van airconditioning
 • Spoedinterventies en noodinterventies
 • Ontkalken van boiler, waterleiding of urinesteen verwijderen
 • Camera inspectie voor rioolinspectie
 • Geurdetectie om geurhinder op te sporen
 • En nog veel meer!

Wat doet een installateur?

Een loodgieter installateur is een vakman die gespecialiseerd is in het installeren, onderhouden en repareren van sanitair, verwarmingssystemen, ventilatie en leidingwerk in gebouwen. Hier zijn enkele specifieke taken die wij als loodgieter installateur kunnen uitvoeren:

 • Sanitaire installaties: De loodgieter installateur is verantwoordelijk voor het installeren en onderhouden van sanitaire voorzieningen, zoals wastafels, toiletten, douches en badkuipen.
 • Verwarmingssystemen: Dit omvat het installeren en onderhouden van verwarmingssystemen, zoals boilers, radiatoren, vloerverwarming en warmtepompen.
 • Ventilatiesystemen: Loodgieter installateurs zijn ook betrokken zijn bij het installeren van ventilatiesystemen om een goede luchtcirculatie in gebouwen te waarborgen.
 • Leidingwerk: We leggen en onderhouden leidingen voor zowel water als gas, zorgen voor een correcte aansluiting en repareren eventuele lekken.
 • Reparaties: Loodgieter installateurs zijn betrokken bij het opsporen en repareren van lekkages, verstoppingen en andere problemen met sanitair en leidingen.
 • Duurzame oplossingen: Als loodgieter installateurs specialiseren wij ons in duurzame oplossingen, zoals het installeren van energiezuinige verwarmingssystemen of het adviseren over waterbesparende maatregelen.
 • Noodinterventies: We kunnen ook worden opgeroepen voor spoedreparaties, zoals het verhelpen van plotselinge lekken of verstoppingen.

Zeer professioneel en eerlijk. Een absolute aanrader.

Chris Brike

Vakman die heel proper werk aflevert. Vriendelijk in de omgang en eerlijk. Zeker aan te raden.

Daan Dupont

Meerdere werken laten uitvoeren en er staan er nog gepland met hem. Een goede vakman en nog eens sympathiek ook. Aanrader!

Vince Denis

Snel gekomen op een zaterdag, hij heeft ons goed geholpen.

Federica

David Lebegge

Wens je een offerte op maat? Aarzel niet om ons te contacteren.

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en andere cookie-achtige technieken. Met de cookies volgen wij jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten?  Bekijk ons cookiebeleid
✕ Sluit